Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawy BUG

Esthetic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widziałem kilka osób pisało, że łatwo go wywołać. Ja tego BUGa trafiłem przypadkiem :D Zginęliśmy z innym gracze jednocześnie na arenie i w tym momencie wyrzuciło nas z areny. Jak widać on stał normalnie. ;) Tego posta napisałem dość dawno i od tego czasu jeszcze nie trafiłem kolejny raz na taką sytuację ;) Pozdrawiam ;>

Opublikowano

@up Najlepsze jest to, że mimo, iż postać leżała mogłem swobodnie się poruszać i skakać na leżąco. To chyba coś mocniejszego niż pół litra :D

Opublikowano

pewnie skakałeś barkiem :)

kiedyś też mi się tak zdarzyło jak grałem w TeamDeathMatch, padłem aż tu nagle leże na ziemi ale moge normalnie chodzić o.O Widok miałem z normalnej perspektywy gracza dopiero jak włączyłem F3 to widać było, że leże na ziemi. Wszyscy zaczęli ss robić i się śmiać :D

Opublikowano

Bez sensowny :p

Choc moze od czasu do czasu ktos uzyje go w jakiejs filmowej produkcji...

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Pokazany przez Ciebie bug jest mi już znany od kilku miesięcy. Też miałem taką samą sytuację jak ty i wystarczyło zresetować grę i po problemie. Bug sam w sobie jest fajny ale nie widzę w nim żadnego pożytecznego zastosowania chyba, że do nakręcenia jakiegoś filmu albo po prostu zabawy. Próbowałem zrobić to samo wraz z moim przyjacielem ale niestety nie udało się. Widocznie szanse na udanie się są strasznie małe. :)

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

64162916285590050566.png

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

| Assassin's Creed | Battlefield | Call of Duty | Counter-Strike | Grand Theft Auto | League of Legends | Minecraft | Need for Speed | i jeszcze więcej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...