Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMYSŁ RPG+PVP

k00stecki ;**

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki pomysł co do serwera. Serwer 25 slot lecz opiszę rozgrywkę. Gracz na początek dostaje jedynie drewniany miecz, lepsze itemy typu zbroje, miecze, łuki można by było zdobyć jedynie z questów. Gracz po śmierci nie tracił by itemów, ani expa jedynie zabójca był by wynagrodzony punktami które można wymieniać. Powstały by 2 areny 10 osobowe typu team vs team, oraz arena bez drużyn. NPC rozmieszczeni byli by po mieście i okolicach. Itemy były by niezniszczalne, jedynie punkty za zabójstwa można było by zamienić na różnego rodzaju strzały, miksturki itd... Serwer w razie zainteresowania opłacony byłby z góry na 3 miesiące. Arena dla wszystkich graczy (bez teamów), wyglądała by że gracze automatycznie dostają określone eq.
Serwer w razie zainteresowania szybko powinien wystartować. Zapraszam do komentowania.

I. Rozpoczęcie budowy areny pvp "mroczny las"

Opublikowano

Widzałem taki serwer, miał mniej opcji, ale to wystarczyło dla dobrej gry :D . Jeśli chcesz to z chęcią pomogę przy serwerze :D . Jak się uwiniesz i zrobisz wszystko dobrze, to wypali.

MjEnSo I minecraft od 3 lat :D

Opublikowano

Zrób jeden gatunek.. Widziałem serwer "FB+PVP+RPG+SkyBlock" ŻENADA! Najlepiej jeden typ.. Max dwa ale by nie komplikowały ze sobą.

Przykłady:

FB+Survival. - Osobna mapa na Survival.. EQ zawsze mogłoby być takie jak na FB. :]

RolePlay + Survival. - To samo co wyżej...

A nie:

FB + SkyBlock - Kto to widział?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...