Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe radiowozy w Poznaniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie jest nieoznakowany radiowóz policyjny, lecz robienie z ludzi cymbałów. Dwóch (jak widać bogatych) typków po prostu nakleiło sobie takie naklejki. Radiowozy (nieoznakowane również) posiadają rejestrację (HPx). Fakt, województwo wielkopolskie otrzymało nowe radiowozy, ale nie porshiaki, lecz nowe Kianki :-)

Opublikowano

Nie muszą mieć kogutów, ani loga. Brak numerów oznacza to, że są nieoznakowane i coś czuję, że te 'nalepki' to po prostu szpan dla nieoznakowanych radiowozów. Ale jeśli takie coś w Polsce, to pozdrowienia i szacunek leci z Belgii. ;-)

Opublikowano

Nie muszą mieć kogutów, ani loga. Brak numerów oznacza to, że są nieoznakowane i coś czuję, że te 'nalepki' to po prostu szpan dla nieoznakowanych radiowozów. Ale jeśli takie coś w Polsce, to pozdrowienia i szacunek leci z Belgii. ;-)

To by było bezsensem, robić nieoznakowany radiowóz z odblaskowymi naklejkami. Tak w sumie, to sam wygląd auta rzuca się w oczy, więc taki nieoznakowany to on nie pozostanie :)

Opublikowano

@daronian

Jak siedzisz w tej Belgii to w niej siedź, bo w dupce byłeś i gówno widziałeś jak to się mówi. KAŻDY radiowóz musi posiadać rejestrację policyjną :- )

Mówię to, bo interesuję się tym i wiem.

Opublikowano

@daronian

Jak siedzisz w tej Belgii to w niej siedź, bo w dupce byłeś i gówno widziałeś jak to się mówi. KAŻDY radiowóz musi posiadać rejestrację policyjną :- )

Mówię to, bo interesuję się tym i wiem.

Chyba nie zrozumiałeś, o co chodzi z 'numerami bocznymi', doświadczony człowieku. xD

(shit Sherlock)

Opublikowano

@daronian

Owszem, zrozumiałem. Numeru bocznego nie musi być, bo radiowóz niby uważany za nieoznakowany, lecz TABLICE REJESTRACYJNE muszą być policyjne. Nie wiem jak to jest w tej Twojej Belgii, ale w Polsce tak jest, że nawet nieoznakowany radiowóz musi mieć tablicę rejestracyjną służb porządkowych bitch.

Opublikowano

Chyba ktoś chcę się pobawić w NFS na ulicach Poznania D:

NWM czy to nie ściema, ale jeśli nie to nie bardzo wiem po co takie drogie auta kupować, a hajs się nie zgadza...

@daronian

Owszem,
zrozumiałem. Numeru bocznego nie musi być, bo radiowóz niby uważany za
nieoznakowany, lecz TABLICE REJESTRACYJNE muszą być policyjne. Nie wiem
jak to jest w tej Twojej Belgii, ale w Polsce tak jest, że nawet
nieoznakowany radiowóz musi mieć tablicę rejestracyjną służb
porządkowych bitch.

To czemu po Rzeszowie jeździ radiowóz który nie posiada rejestracji policyjnej? Jest normalnie zarejestrowany i nie ma HPx

Opublikowano

Chyba nie zrozumiałeś, o co chodzi z 'numerami bocznymi', doświadczony człowieku. xD

(shit Sherlock)

Wyobraź sobie, że jadą te 2 porsche potrącą typa i na kamerze nie widać kierowcy ani rejestracji który potrącił ?

Bezrobocie jest, a tutaj porsche kupują. Kurwa na chuj takie auto brać skoro chyba tylko 1 % aut kierowców z polski byłoby w stanie je wyprzedzić czy coś ?

Opublikowano

a teraz krótka historyjka: stoję na przystanku czekam na swój autobus, przejeżdża policja szyby zsunięte max w dół i BASS NA FULL KUHWAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAPIERDALAMY!~!!!

TAK SIE BAWI POLSKA POLICJA KUHWA

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

@matheeo1337

No to możesz dać zgłoszenie do prokuratury o tym, że ten radiowóz nie jeździ na policyjnych rejestracjach. Zresztą.. Jak to nie jeździ?... Przecież mając tą rejestrację, fotoradary nawet zdjęć nie cykną...

Opublikowano

a teraz krótka historyjka: stoję na przystanku czekam na swój autobus, przejeżdża policja szyby zsunięte max w dół i BASS NA FULL KUHWAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAPIERDALAMY!~!!!

TAK SIE BAWI POLSKA POLICJA KUHWA

miałem podobną sytuacje w sylwestra, wracam do chaty a tu jedzie policja z opuszczonymi szybami a ze środka rmf maxxx nakurwia ;O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...