Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwna strona

The Raynor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie zobaczcie tą stronę:

Czy to jest prawda o czym tam piszą ?? bo to jest ciekawe :)

Jakieś demony , szatany , bleee . Nie wchodzić .

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Z tego co zdążyłem przejrzeć, nie zagłębiałem się w całą treść strony, bo trochę tego jest, stwierdzam po kropce. Niektórych rzeczy nie należy brać jako poradniki dosłowne, lecz jako ciekawe spojrzenia na dany temat. Eliksiru młodości czy wiecznego życia nie stworzycie. Większość materiałów wydaje się być realna i prawdziwa. Takie same informacje znajdziecie w internecie bez problemu. Strona nie zawiera żadnych tajemnych sposobów na oszukanie śmierci. Jest jedynie zbiorem prac z internetu urozmaiconych własnymi (autora) .

Dodam jeszcze coś, bo zauważyłem, że zaczyna się temat o szatanie. Jeżeli przyjmujemy, że jest Bóg, to również musi istnieć Szatan. Jest tak zapisane w Biblii. Dlatego jeżeli zapytasz Księdza czy Babcię, czy wierzy w Szatana, to musi odpowiedzieć, że wierzy. W innym przypadku jest kolejnym Pederastą bądź Moherem.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

jprdl lepiej nie wchodze bo juz mnie głowa napierdala jak coś takiego słysze

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...