Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[3 dni] haRnasiek.

ReallSkill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie żeby coś, ale on dostał bana za "poje**ło" to nawet nie nadaje się na 5%?

rly... za chwilę każdy kto napisze jedno słowo wulgarne dostanie 3 dni?

Opublikowano

Nie żeby coś, ale on dostał bana za "poje**ło" to nawet nie nadaje się na 5%?

rly... za chwilę każdy kto napisze jedno słowo wulgarne dostanie 3 dni?

Sorry ale dla mnie ten tekst:

pada to twoja matka po lodzie

jest wart trzech dni bana.

sstwc.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

O, znalazlem jakis temat z moim banem, wiec ten no, chcialbym się odwolać od mojej blokady na forum, która jest niby pernamentna itd.

Ogolnie to mam zakaz wstepu nie wiem czemu bo w sumie nic nie zrobilem, kazdy tam mial swoje szanse itp a mnie nawet amnestia nie obowiazuje :<

I ten.. hmm chcialbym tutaj wypowiedz innego administratora zobaczyc a nie Makina, bo z nim to jednak nic nie ustale, a szkoda.

Dobra, do rzeczy.

Chcialbym dostać unbana na które kolwiek moje konto lub po prostu dostac zezwolenie na korzystanie z forum, możecie pierdolić, że bez forum nie moge życ itp, co jest totalna bzdurą bo na MPC zawsze sie lubiłem udzielać i sprawiało mi wielka przyjemnosc to udzielanie na forum ( pozdrawiamy dzial Metin2 :* )

Ostatnio chcialem do tego powrócic, udostepnilem pare cheatów ale cóż... kolejne bany na moje konto wpadły, nawet nowego założyc nie moge :<

Dobra, mniejsza... chce znac opinie innych administratorow/globali na ten temat niz makina.

Pozdrawiam :)

harnasiek był, jest i będzie... nie odpuszcze ;-)

kocham se Juliette, bo moge, he <3

Opublikowano

Dobra, mniejsza... chce znac opinie innych administratorow/globali na ten temat niz makina.

Marselo mądrze napisał: przecież głupoty nie da się wyleczyć. ;) Ty lubiłeś siedzieć na forum tylko po to, żeby hejtować i wydłużać swojego e-penisa. Żadnej innej, pozytywnej, aktywności u Ciebie nie widziałam, więc sorewicz, ale nie.

Rezydent to Ty byłeś?

Opublikowano

Marselo mądrze napisał: przecież głupoty nie da się wyleczyć. ;) Ty lubiłeś siedzieć na forum tylko po to, żeby hejtować i wydłużać swojego e-penisa. Żadnej innej, pozytywnej, aktywności u Ciebie nie widziałam, więc sorewicz, ale nie.

To widocznie nie obserwowałaś moich postów, a od kąd tamtego bana otrzymałem od makina, to poobserwuj sobie moje konta tj. : Rezydent lub hmm, Ervelin, lub harnasiek. ;*, fakt, postow duzo nie mialem, ale zmieniłem swoje nastawienie do forum jak i uzytkowników, wierzyc mi nie musisz, w sumie sie nie dziwie bo miałem do Ciebie uraz i ładnie na Ciebie najeżdzałem, ale dzięki za wypowiedz,

pozdrawiam i dzieki za zatwierdzenie posta ;-)

---------

Lekki edit.

Poza tym uwazam, ze kazdy powinien zaslugiwac na swoja druga szanse, nie chce sie popierać innymi osobami co takie szanse mialy, ale skoro inni mogli, to czemu ja nie?

JEŻELI KTORYS Z ADMINISTRATOW/GLOBALI CHCE ZNAC CALA SYTUACJE TO ZAPRASZAM NA PW/GG : 41416079... wytlumacze wszystko coo i jak ;-)

@Miyo

tak.

harnasiek był, jest i będzie... nie odpuszcze ;-)

kocham se Juliette, bo moge, he <3

Admin Cienia
Opublikowano

Nie pitol bo za to co ty całkiem niedawno odwaliłeś powinni ci konta skasować a nie pierdzielić o drugiej szansie.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Nie pitol bo za to co ty całkiem niedawno odwaliłeś powinni ci konta skasować a nie pierdzielić o drugiej szansie.

Konto mam skasowane, a co odwalilem, olsnisz?

Opublikowano

Koniec tego cyrku, skoro Makin zadecydował, że nie ma tu dla Cb wstępu to nie ma. Tyle w temacie. Dziękujemy za stworzenie tak pięknej komedii z Tobą w roli głównej :)

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...