Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] ★AVP★ [1.5.1][Nowy wymiar minecrafta][Mody][Survival][Sklepy][Walka][Apokalipsa]

Drag™

Azurite  

74 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie II edycje Azurite ?

• Tak !
      51
    • Nie !
      23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niewiem ... To ze przerobie drop np. odrazu na zelazo nic nie da .. Wgl. nie przetopicie np. cobbla itp ..

x2n.png

Opublikowano

to moze zrob jak umiesz jakiegos plugina ze tabliczka i jak sie kliknie na nia np coblem to zamienia sie w stone albo jak zlotem to wylatuje sztabka zlota :>

ze napisze sie na tabliczce np <furleance> i zapisuje sie i tam sie klika i jest opcja

Opublikowano

to moze zrob jak umiesz jakiegos plugina ze tabliczka i jak sie kliknie na nia np coblem to zamienia sie w stone albo jak zlotem to wylatuje sztabka zlota :>

ze napisze sie na tabliczce np <furleance> i zapisuje sie i tam sie klika i jest opcja

Myslisz ze napisze w notatniku pare linijek i bedzie plugin ? <lol2> wiesz ile przy takim czyms zabawy ?

x2n.png

Opublikowano

Wiec lipa z serwa... Ale mam jeden dosc ciekawy pomysl co byscie powiedzieli na serwer pvp z broniami predatora + portal gun ?

x2n.png

Opublikowano

jak pvp ma byc to ja rezygnuje. Dzieki za gre i starania szkoda ze to koniec bo fajnie sie zapowiadal :<

Opublikowano

Drag.Mam propozycje.Możesz zrobić server druga wojna światowa.Mógłbym ci pomóc znam też ciekawe mody do takiej rozgrywki, bo lubuje się

w modyfikacjach ;3

Mogę także zobaczyć czy mody są kompatybilne. Pomógł bym także w mapce.

DAJ LIKE DLA MURZYNA :3

mca.png

Opublikowano

daft ... chetnie ale ten silnik jest za przeproszeniem tak spier***** że ledwo 8 modow na niego narazie jest ... a pozatym widzisz jaki bug jest . Najwyzej moge zrobic cos pod 1.4.7 ale to znowu bedzie duzo pracy ..

kamil skup bym mogl zrobic ale to by bylo okolo 50 itemkow .. i watpie ze komus by sie chcialo ciagle wymieniac

I tak cud ze taki silnik wgl znalazlem pod 1.5.1 szkoda ze tak zryty ;/

x2n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...