Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wygrałeś BMW , wyślij tylko sms ........... ble ble ble (dyskusja)

EpicOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy was też to wkurza dostaniecie sms , wygrałeś BMW , wyślij tylko JEDNEGO sms i odbierz nagrodę , potem znowu trzeba , a miałem otrzymać . T o jest chore .

Macie tu coś na poprawę humoru

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

No, dziwisz się..? To jest normalna, to tylkor eklama, żeby wychłostać z Cb ostatnią kase na koncie.

Wysyłasz sms, i mówią Ci że byłeś blisko i tak dalej leci . To powinni wycofać z Polski.. Bo ludzie nadal się na to nabierają..

Jeżęli pomogłem, lajki mile widziane (:

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Czy was też to wkurza dostaniecie sms , wygrałeś BMW , wyślij tylko JEDNEGO sms i odbierz nagrodę , potem znowu trzeba , a miałem otrzymać . T o jest chore .

Macie tu coś na poprawę humoru

Tylko starzi ludzie sie na to nabieraja, serio mowie.

A ten filmik stary ale jary xD

sstwc.jpg

Opublikowano

Ale jak przyjdzie sms , że wygrałeś ale masz wysłać sms, to wysyłam i wygrywam , A jak co do czego dochodzi to jebany regulamin. Sorki za przekleństwa ale taka prawda

Opublikowano

Kase złodzieje nabijają sobie na ludziach a pozatym wkurwiają te reklamy jak cholera...

Karalne cos takiego powinno być , wprowadzanie w błąd

Opublikowano

Poprostu ignoruj to i juz

No tak , ale jest jakaś sprawiedliwość , wygrałem to wygrałem .

Opublikowano

Domyślam się, że dałeś zrobić z siebie idiote.

Pewnie niewiadomo co ci napisali, że wygrałeś, a ty już nadzieje miałeś.

No niestety, takie życie. Kase muszą oni też zarabiać, na właśnie takich osobach.

1364585759-U275536.png

Opublikowano

Domyślam się, że dałeś zrobić z siebie idiote.

Pewnie niewiadomo co ci napisali, że wygrałeś, a ty już nadzieje miałeś.

No niestety, takie życie. Kase muszą oni też zarabiać, na właśnie takich osobach.

Nie dostałem takiego sms , ale mozna znaleść dużo takich ofert na necie .

Opublikowano

wysyłaj szybko tego sms-a póki jeszcze nikt go nie wygrał, chłopie taka okazja nie zdaża się każdemu, to tylko 3zł a przecież go wygrałeś czyli masz 100% szans na wygranie XDDDDD

Opublikowano

wysyłaj szybko tego sms-a póki jeszcze nikt go nie wygrał, chłopie taka okazja nie zdaża się każdemu, to tylko 3zł a przecież go wygrałeś czyli masz 100% szans na wygranie XDDDDD

Już ide po telefon :) a nie sorki nie mam przecież .

Opublikowano

Nie masz telefonu? WTF??

A tak wgl. to o co ci chodzidzło zakładając ten temat. Takie oszustwa są nie od dzisiaj, każdy normalny to wie.

1364585759-U275536.png

Opublikowano

Ja wygrałem telewizor w 2k11 i milion złotych wczoraj.

ja ostatnio prawie wygrałem samochód, ale za późno wysłałem sms i mi kazali wyslać następnego sms-a :/. A byłem tak blisko!! :D

Opublikowano

Gdybym dostał te nagrody, które mi obiecywali to by dawno mnie tu nie było bo byłbym milionerem z 30 samochodami :D Ale w sumie nawet jeśli bym te samochody wygrał to ciekawe za co bym je opłacał przez kilkanaście lat hahah :D

photo261314.png

Opublikowano

Gdybym dostał te nagrody, które mi obiecywali to by dawno mnie tu nie było bo byłbym milionerem z 30 samochodami :D Ale w sumie nawet jeśli bym te samochody wygrał to ciekawe za co bym je opłacał przez kilkanaście lat hahah :D

ale jestem ciekaw czy w ogóle ktoś je wygrywa ?

Opublikowano

ja nie rozumiem jak w niektórych smsach moze byc napisane cos w stylu "ODBIERZ GWARANTOWANA NAGRODE 10000000zł" albo "ODBIERZ BMW WYSYLAJAC SMSA O TRESCI..." przeciez to jest zwykłe OSZUSTWO, jak piszą ze GWARANTOWANA nagroda albo ODBIÓR skoro po wysłaniu smsu wcale nic nie wygrywam? do sądu niech ktoś ich poda za to... co innego jak w tresci jest "wez udział w losowaniu"

Opublikowano

ja nie rozumiem jak w niektórych smsach moze byc napisane cos w stylu "ODBIERZ GWARANTOWANA NAGRODE 10000000zł" albo "ODBIERZ BMW WYSYLAJAC SMSA O TRESCI..." przeciez to jest zwykłe OSZUSTWO, jak piszą ze GWARANTOWANA nagroda albo ODBIÓR skoro po wysłaniu smsu wcale nic nie wygrywam? do sądu niech ktoś ich poda za to... co innego jak w tresci jest "wez udział w losowaniu"

dokładnie, ciekawon co na to sad, pewnie frajerzy będą się bronili regulaminem

Opublikowano

Wysyłanie takich sms-ów jest bez sensu. Skoro piszą, że wygrałem, to chyba znaczy, że mam się u Nich stawić i odebrać nagrodę ? ;) Nie ma sprawy, ale mają mi ją dać, a nie kopnąć w dupe ,bo sms-y chciało się wysyłać, do tego bez myślne 5-10 na dzień.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Wyślesz tego SMS za chwile wyślij SMS-a potwierdzjącego pozniej 3 SMS i Treść " Wyślij dlaczego akurat tobie nagroda ma być przekazana " To zwykłe wyciąganie kasy z konta :-)

Pomogłem ? Daj LIKE To nic nie kosztuje !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...