Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spawn

TheKnight

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Mam taki problem, otóż to na serwerze mam spawn pod ziemia, a gdy loguje się nowy graczy wywala go na górę, da się to jakoś zmienić (nie zmieniając położenia spawnu -.-)

DAJE +

Opublikowano

Zrób dziurę w suficie spawnu, dzięki czemu będą się respić w środku.

-yyy serio?... To działa na zasadzie jeśli nowy gracz teleportuje się w spawnie a ktoś akurat stoi w tym miejscu gdzie go tp'a przenosi go automatycznie na wolną stronę czyli do góry

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

napisałem na gg:)

Jeżeli ci pomogłem kliknij : "LUBIĘ TO". Jeżeli uważasz że temat jest rozwiązany kliknij : "Oznacz jako rozwiązany".

Opublikowano

-yyy serio?... To działa na zasadzie jeśli nowy gracz teleportuje się w spawnie a ktoś akurat stoi w tym miejscu gdzie go tp'a przenosi go automatycznie na wolną stronę czyli do góry

no wlasnie ale nikogo tam nie ma... : /
Opublikowano

TheKnight, jeżelijest to dedyk to nie wiem dlaczego jest taki problem. Ja miałem 14 serwerów dedykowanych (teraz mam 356 slotów i 20 slotów :) ) i nigdy nie miałem takiego problemu, więc strasznie mnie to zdziwiło ;D. Radziłbym usunąć ESSENTIALSA i wgrać na nowo.

Czy pluginy są konfigurowane autorsko czy są z plików serwerowych ?

Wykluczam permissions, i spisz wszystkie pluginy które maszm, może któreś się "kłócą" ;D

Pozdrawiam!

gra.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...