Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanko]Sterowniki

ar_turok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Jakiś czas temu , dałem laptopa baru , żeby go naprawił... Ok... niedawno odesłał ;)

Gram w gry ^^ i zauważyłem mini lagi, może być to spowodowane przez sterowniki??

I teraz to moje pytanie... Jak sprawdzić , czy sterowniki np.graficzne są zainstalowane??

Modki to dźiffki

Opublikowano

Może podaj specyfikację kompa / laptopa (nie wiem co masz) i karta graficzna jakiej firmy

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

ATI Mobility Radeon HD 5000

ver. 8.97.10.6

Laptop Hp pavilion dv6 - parametry ( wcześniej gry chodziły na Maxie bez laga ) :)

Modki to dźiffki

Opublikowano

ściąg sobie z supportu HP

model znasz to wpisz go w wyszukiwarkę albo zainstaluj z płytki co dostałeś do laptopa

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nie masz najnowszych, masz AMD najnowsze do Radeonów a nie sterowniki do laptopa od producenta

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Możesz również pobrać sobie program Everest przyda ci się na przyszłość. Możesz zobaczyć w nim cały swój sprzęt, temp. procka, kary graficznej jak i również sterowniki czy działają poprawnie bądź nie.

Link download:

http://www.dobreprogramy.pl/Everest-Home-Edition,Program,Windows,11558.html

Następnie isntalujesz, odpalasz po lewej stronie na tej liście szukasz sprzęt potem windowsowe sterowniki urządzeń i po prawej stronie masz od czego klikasz i wszystko masz :)

Opublikowano

nie może

ściągnie mu cały czas ze strony AMD dla radeonów które nie są dla niego do czasu aż zainstaluje STEROWNIKI DO KARTY LAPTOPA ze strony producenta laptopa

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Nie dostałem płytki ze sterownikami. Podajcie linka jeśli możecie do strony producenta : Lapek hp Pavilion Dv6

Modki to dźiffki

Opublikowano

google, wpisujesz support HP , masz w pierwszym linku.

wpisujesz numer laptopa i szukasz albo klikasz w automat i ci szuka

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...