Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.1][Dedyk][24/7] Na wojennej wyspie (20 slotów)(''Kwadratowa Masakra'')(Non-Premium)

TheKajzera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Wojennej wyspie

Jest to serwer na ktorym masz mozliwość wykazania się w budowaniu, ale i w walce.

Kazdy ma określony czas na zbieranie surowców, uzbrajanie się, budowanie swojego domku bądz fortecy lecz po tym czasie nastepuje

OKRES WOJNY

gdzie pvp zostaje włączone i każdy z graczy walczy o to by zostać tym Najlepszym,najwytrwalszym wojownikiem i objąć panowanie nad całą wyspą.

Jeśli sądzisz że jestes gotów na przygodę to nie zwlekaj i pisz podanie!!!!!!!!!!

INFO:

IP: s100.csrv.pl:35786

Sloty: 20

Typ: Kwadratowa Masakra

PvP: Nie (Bedzie ON w okresie wojennym)

Premium: Nie

Nether: Tak

Potwory: Tak

Zwierzęta: Tak

Whitelist: Tak

SS mapy:

EKIPA:

Pompek121, LukasZSS, Szyrad,

PLUGINY:

Orebfuscator, LifeMC, LWC, AntiCreeper3, i inne.

WZÓR PODANIA:

(w razie braku mozliwosci pisac na skype do bartekozga1)

Nick :

Wiek (min.15):

Premium:

Skype (w celu dodania):

Dlaczego chciał/a byś dołączyć na serwer:

Coś o sobie:

Opublikowano

Nick : HeeCreator

Premium: Nie ; /

Skype (w celu dodania): Mam skype , lecz wole TS3 , potem podam :D

Dlaczego chciał/a byś dołączyć na serwer: Lubie KM i jak bedzię miła atmosferka itd to nawet nagrywać można :P

Coś o sobie: Mam na imie Kamil , jestem ogarnięty , potrafie współpracować , interesuje się sportem, m.in. siatkówką :D

Po jakim czasie można uzyskać odp. czy sie zostało dodanym ? ^^

Opublikowano

Nick:xDrabiiiQ.

Premium:Nie

Dlaczego chciał/a byś dołączyć na serwer:Poniewaz lubie tego typu serwery lubie grac zespolowo. :>

Coś o sobie:Nazywam sie Sebastian i lubie komputery.

Opublikowano

Nick :

Rasen97

16

Premium:

Nie

Skype (w celu dodania):

knock04081997

bo nudzi mi się, a tak na poważnie szukam jakiegoś fajnego serwera właśnie z wojną, chciałbym się wykazać oraz pokazać moje epickie budowle

Coś o sobie:

Lubię grać w mc często na modach, ale i też na zwykłej vanilli ujdzie grać, a w szczególności od 1.5. Lubię anime/manga/gry komputerowe, jestem dość ogarniętym graczem i stosuje się do wszelkich zasad

SFgame: http://bit.ly/18bwnPN

Zapraszam do grania ze mna ^^

Opublikowano

Nick :konus123

Premium:Nie

Skype (w celu dodania):konus.kompek

Dlaczego chciał/a byś dołączyć na serwer:chcialbym dolaczyc na serwer poniewaz lubie budowac,walczyc,zapoznawac sie z innymi graczami

Coś o sobie:gram w minecraft od wersji 1.7.5, moje hobby to sport a wlasciwie pilka reczna i pilka nozna, mam na imie konrad i dziekuje za uwage :D

Opublikowano

Nick: Neostr

Wiek (min.15): 16

Premium: Posiadam

Skype (w celu dodania): n3ostr

Dlaczego chciał/a byś dołączyć na serwer: Ponieważ ten typ serwera wydaje się fajny i wygląda na bardzo ogarnięty.

Coś o sobie: Mam na imię Tomek, mieszkam w woj.Małopolskim lubię grać w siatkówkę, nie chcetuje i griefuje, znam zasady ortografii, jestem pomocny i uczynny :D.

Opublikowano

Wiek (min.15):15

Premium:Tak

Skype (w celu dodania):piotrek.krajewski50

Dlaczego chciał/a byś dołączyć na serwer:Bo lubię takie serwery.

Coś o sobie:Jestem miłym i uczciwym graczem.

Opublikowano

Nick : 1sharp

Wiek (min.15): 17

Premium: Tak

Skype (w celu dodania):

Dlaczego chciał/a byś dołączyć na serwer: Podobają mi się takie serwery, mam dość zwykłych sv+frakcje na które jakieś dzieci wgrały paczki serwerowe i nie potrafią ogarnąć podstawowych komend.

Coś o sobie:

Mam na imię Marek i chodzę do 1 klasy technikum. Interesuje się sztukami walki, siłownią, motoryzacja i komputerem ^^

Opublikowano

Nick : xNouvel

Skype (w celu dodania): Mam , ale aktualnie nie mam mikro .

Dlaczego chciał/a byś dołączyć na serwer: Ponieważ lubię serwery tego typu i jest okazja aby świetnie się bawic w gronie fajnych ludzi .

Coś o sobie: Mam na imię Dorian . Lubię grac w różne gry , staram się byc miły i nie utrudniac gry innym . Kocham grac w piłkę nożna <3

Opublikowano

Nick :PanDiament

Wiek (min.15):16

Premium:tak

Skype (w celu dodania):cailo12

Dlaczego chciał/a byś dołączyć na serwer: Lubię małe serwery, na których można spokojnie rywalizować i współpracować;)

Coś o sobie:Hmm... Interesuję się piłką, parkourem i kilkoma innymi sporatami, lubię się dobre bawić itd... Lepiej po prostu mnie poznać ;)

Opublikowano

Nick : xSzczypior

Premium : tak

Dlaczego chcesz dołączyć? : kocham serwery tego typu. Wygląda na jeden z bardziej ogarniętych i sprawiedliwych :) Zamierzam się dobrze bawić

Coś o sobie : Trenuję koszykówkę od 7 lat, a wolnych chwilach gram na kompie, uprawiam sporty itp. Interesuję się informatyką i sportem :D

Opublikowano

Nick : OxygenY

Premium: Posiadam

Dlaczego chciał/a byś dołączyć na serwer : Lubię grać zespołowo i lubię też tego typu serwerry :

Coś o sobie : Mam na imię Eryk , chodzę do 1 gim i lubię laski :D .

Opublikowano

Nick : Patrykx77

Skype (w celu dodania): Jasne , TS3 też :)

Dlaczego chciał/a byś dołączyć na serwer: Lubie tego typu serwery , potrafie współpracować , nie griefuje .

Coś o sobie: Mam na imię Patryk , interesuje sie razem z bratem sportem :P , ps. mój brat to HeeCreator ;d

Jak coś to to jest podanie brata ^^ .

Opublikowano

Nick : MrMarsi1 , bezniku

Chciałbym złożyć podanie także za mojego kolegę będę też pisać o nim;)

Wiek (min.15): Ja mam 18, a kolega 17

Premium: Ja tak, koleżka niestety nie

Skype (w celu dodania): Tak oczywiście mamy oboje ;)

Wydaję mi się, że dla czystej rozrywki i chęci zagrania z moim kolegą;)

Coś o sobie: Jesteśmy spokojnymi graczami chętnymi do budowania no i kopania cobbla tylko Bez Przesady ... Raczej nie chcemy walczyć, jednak gdy przyjdzie co do czego chętnie oboje staniemy po stronie naszych Przyjaciół z Drużyny;)

.sygnatura_player1.png

Opublikowano

Nick :

Norbert427

Wiek (min.15):

16

Premium:

Nie

Skype (w celu dodania):

Posiadam kawka427 a także ts3

Bo jestem ogarnięty spokojny kreatywny miły itd

Coś o sobie:

Mam 16lat mieszkam w sławkowie interesuje się ciężarówkami ,malarstwem grami no i dziewczynami ;)

Volvo to moja Pasja

Jeśli napisałem u ciebie posta lub Temat a Zaciekawił cie lub ci się spodobał kliknij Lubie to

Opublikowano

Nick :

kubas123123

Wiek (min.15):

16

Premium:

Nie

Skype (w celu dodania):

krzystof.malec

lubię serwery tego typu

Coś o sobie:Jestem osobą kreatywną lubiącą pracować i grać w zespole

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...