Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wszystkie przegrane bitwy

Gejj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm. jeżeli drużyna leci na pałę to nic dziwnego ze przegrywasz, niewiem czy to twoja wina czy ich, bo żadnej z walk nie widziałem. Przyjmij jakąś dobrą pozycje, tak żeby bylo cie ledwo widać i strzelaj kogo zobaczysz, najlepiej po gąsienicach żeby nie pouciekali ;D

tiger 2 na wysoką sylwetke więc kamo nie ma, nawet jak się gdzieś w krzaczkach zbunkruje starczy przejedzie koło mnie jakiś lolek i mnie widać.

Opublikowano

Ja jak pierwszy raz grałem tigerem 2 to 5 bitew pod rząd wygrane a potem 10 pod rząd przegrane ale zawsze wychodziłem na plus bez premki . Trzeba umieć grać i tyle .

Opublikowano

Ja jak pierwszy raz grałem tigerem 2 to 5 bitew pod rząd wygrane a potem 10 pod rząd przegrane ale zawsze wychodziłem na plus bez premki . Trzeba umieć grać i tyle .

nie sugeruj mi,że grać nie umiem zanim zobaczysz moje statystyki, popatrz pierw na swoje i pomyśl co z nimi nie tak a potem sie przypierdol do cudzych.

poza tym nie wierzę, że kt zawsze wychodzisz na + bez premki, przy bardzodobrych bitwach gdzie stracisz 80% hp i wystrzelasz z 20 pocisków to przy 5k dmg i tak juz wyszedlbys na minus bo bez premki za taką bitwe dostałbys z 40k, na porazce jak padniesz i wystrzelasz pocisków troche to tez bez premki na minus nim wyjdziesz wiec kurwa nie kłam.

temat do zamknięcia.

Opublikowano

nie sugeruj mi,że grać nie umiem zanim zobaczysz moje statystyki, popatrz pierw na swoje i pomyśl co z nimi nie tak a potem sie przypierdol do cudzych.

poza tym nie wierzę, że kt zawsze wychodzisz na + bez premki, przy bardzodobrych bitwach gdzie stracisz 80% hp i wystrzelasz z 20 pocisków to przy 5k dmg i tak juz wyszedlbys na minus bo bez premki za taką bitwe dostałbys z 40k, na porazce jak padniesz i wystrzelasz pocisków troche to tez bez premki na minus nim wyjdziesz wiec kurwa nie kłam.

temat do zamknięcia.

Hahahha ile masz bitew zrobionych 3000tyś ? Napewno. Be premki każdym 8 tierem można wyjśćna plus tylko trzeba umieć grać . No a jak ty cały czas masz na minusie to naucz grać albo wogule nie graj .

• 2 lata później...
Opublikowano

G****o prawda to nie wina teamu tylko jakąś chora selekcja czołgów gram w tą grę już pół roku i na 40 bitew stoczonych dziennie jest może od 5 do 10 wygranych a jak ma być skoro is jest w grze z nowym leopardem i do takiego is można strzelać aż się samemu wystrzelił idzie się wkurwić to wina selekcji tanków !!!!!!!!!!!! Popatrzcie w grze i przeanalizujcie co z czym gra jakie są zestawienia nie raz w grze masakra

Opublikowano

G****o prawda to nie wina teamu tylko jakąś chora selekcja czołgów gram w tą grę już pół roku i na 40 bitew stoczonych dziennie jest może od 5 do 10 wygranych a jak ma być skoro is jest w grze z nowym leopardem i do takiego is można strzelać aż się samemu wystrzelił idzie się wkurwić to wina selekcji tanków !!!!!!!!!!!! Popatrzcie w grze i przeanalizujcie co z czym gra jakie są zestawienia nie raz w grze masakra

Założyłeś konto na forum, (konto 2k10 widzę) żeby odkopać temat sprzed 3 lat i wypłakać się pisząc bzdury jak bardzo przeciwnicy Cię klepią? Co ma do rzeczy to, że IS-7/IS-4 jest na równi z Leopardem 1? Gra jest zbalansowana, szczególnie na Xt. Czołgi mają odmienne zadania na polu bitwy, typowy HT nie zastąpi typowego MT, bo mają inne zalety.

Słaby gracz nie będzie niczym dobrze grał. 

Opublikowano

kazdy tak mial kto duzo gra sa dobre i zle dni raz prawie wszystkie przegrane a raz wygrane nie ma co panikowac to tylko gra ;)

Opublikowano

Obiektywnie patrząc jest tyle samo zwycięstw co przegranych i nie sądzę że WG podzielił graczy na dwa obozy. Ci będą wygrywać a ci przegrywać. Zwykła teoria spiskowa. 

Opublikowano

Obiektywnie patrząc jest tyle samo zwycięstw co przegranych i nie sądzę że WG podzielił graczy na dwa obozy. Ci będą wygrywać a ci przegrywać. Zwykła teoria spiskowa. 

Jak to nie!? Podzielili na tych co płacą i na tych co nie płacą! Do tego pomidory mają bonus do wr, rng, szybkości czołgów i czarnej magii! Toż jest spisek przeciwko uczciwym graczom, co nie strzelają z golda i nie grają artylerią!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

to jest random 

kazdy pisze o serii porazek a nikt o seriach wygranych 

srednie wr wynosi 49,7% poniewaz te 0,3% to remisy 

i teoria spiskowa upada gdy zobaczy sie ilu graczy jest z wr pow 60 % a ilu ponizej 40% 

kazdy ma dni gdy przegrywa wszystko jak i dni kiedy wygrywa wszystko trafiaja sie strzaly za 0 z td w lt jak i ammoracki z lt na ht 

jest spory czynnik przypadkowosci i szczescia i to jest fajne w tej grze 

gdy strzelamy za zero to sie wkurzamy , ale gdy dostajemy takie strzaly przy niskim hp to banan z ryja nie schodzi  :lenny:

nawazniejsze by nie ginac w pierwszych 2 minutach bitwy :

dlatego uwazam ze czasem lepiej przecampic polowe bitwy i zginac na koncu ale cos postrzelac niz strugac bohatera nic nie strzelic i zginac na poczatku bitwy 

Jak to mowi stare sarmackie przyslowie " camperzy wygrywaja bitwe albo gina ostatni"   :v

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...