Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] DarmowyBot/VM

BoilerFirst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was przyjaciele dwa pytania , a mianowicie .

1.Czy jest jakiś darmowy bot który zbiera boxy,jajka też,zabija alieny,sam naprawia statek etc. co najważniejsze.

Ponieważ chciałem dzisiaj zacząć karierę z DarkOrbit :)

2.Czy po stworzeniu VM , zainstalowaniu Windowsa na niej i wyłączeniu komputera VM dalej będzie chodziła i bot będzie latał ?

Czy tylko wtedy gdy mam włączony komputer ?

Za wszystkie pomocny dla mnie odpowiedzi nagradzam skromnymi + :)

Opublikowano

Mam do was przyjaciele dwa pytania , a mianowicie .

1.Czy jest jakiś darmowy bot który zbiera boxy,jajka też,zabija alieny,sam naprawia statek etc. co najważniejsze.

Ponieważ chciałem dzisiaj zacząć karierę z DarkOrbit :)

Nie ma żadnego działającego w tym momencie darmowego bota. Jest teraz na kilka dni trial pbdo który chodzi za darmo (pbdo-bot.com), ale to jak już napisałem na kilka dni.

2.Czy po stworzeniu VM , zainstalowaniu Windowsa na niej i wyłączeniu komputera VM dalej będzie chodziła i bot będzie latał ?

Czy tylko wtedy gdy mam włączony komputer ?

No jeżeli mówimy o Virtual Machine to raczej będzie chodzić bez kompa ;)

Za wszystkie pomocny dla mnie odpowiedzi nagradzam skromnymi + :)

7yo9.png

Opublikowano

Zaraz są jakieś darmowe boty?

Tak.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Była masa innych botów , lecz najlepiej działającym jakiego pamiętam jest BioBot , szkoda że już go nie aktualizują .

Nawet iż nie posiadał z tego co pamiętam funkcji GG to i tak nawet jak by go można było kupić za te 10zł to autor nieźle by zarobił , a cena w porównaniu z innymi botami była by masakrycznie niska .

Opublikowano

Była masa innych botów , lecz najlepiej działającym jakiego pamiętam jest BioBot , szkoda że już go nie aktualizują .

Nawet iż nie posiadał z tego co pamiętam funkcji GG to i tak nawet jak by go można było kupić za te 10zł to autor nieźle by zarobił , a cena w porównaniu z innymi botami była by masakrycznie niska .

Biobot padł bo Biolog nie ogarnął nowego klienta.

Opublikowano

A pixel boty to co? Bot to bot a z tego wynika, ze istnieją darmowe boty.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Nie ma darmowego bota.

@Sekhmet

Padł wcześniej.

Były jeszcze wcześniej zmiany pakietów sekhmet dobrze mówi.

A pixel boty to co? Bot to bot a z tego wynika, ze istnieją darmowe boty.

Nie mój drogi pixel bot = gówno bot.

!! NIE MA DARMOWYCH BOTÓW !!

1.jpg

Opublikowano

Teraz to tylko ibot działa po update.

BioBot padł przed zmianą pakietów. Dokładniej Bio przestał być aktualizowany na początku grudnia 2011r, a zmiana pakietów była w styczniu 2012r

Opublikowano

VM != VPS.

VPS będzie działać.

VM hostowany na swojej maszynie nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...