Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawe Filmy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak temacie piszcie tytuły fajnych filmów , wszystkie gatunki :)
Ja zacznę - centaurion bardzo dobry film wart obejrzenia polecam

Opublikowano

Wszystkie części Pottera 6kul Swiadek Korony Gladiator Blokersi Bylismy żólierzami Bez odwrotu Terminaotr wszytskie cz
Wszystkie części Władcy Pierścienia Wszystkie części o Bornie Hobbit Królestwo Niebieskie Miłość bez ustawki 9Kompania Kickboxer Matrix- wszytskie cz
Avatar Eksperyment Książe Persji Aleksander Najciekawsze Nagrania duchów Jeniec Ali Kroniki Riddica 1 ,2
Incepcja Hitman 2012 Koniec świata Braveheart 2pack-Zmarychastanie Ostatni Samuraj Kamiena głowa Droga
Księga Ocalenia Efekt Motyla Piraci z Karaibów Spartakus Bractwó Aryjskie Cienka czerwona linia Krwawy ring Apollo 18 Seksmisja
Jestem Bogiem Wszystkie części Szybcy i wsciekli Robin hood Madagaskar Shrek Wróg u bram Transforemers Surogaci Chłopaki na ibizie
Jesteś Bogiem Teken Eurotrip Epoka Lodowcowa bękarty wojny Zaginiony Batalion Predatorzy Galerianki Kac vegas 1,2
Niemożliwe Transporter 9Legion Toy Story W pułapce wojny Karate Kid Coś Wojna Polsko Ruska Projekt X
Niezniszczalni 1, 2 Centaurion Jumper Nemo Green MPCforum Champion X-men - wszystkie cz Dzień świra American Pie wszystkie cz
Oszukać przeznaczenie wszystkie części Adrenalina Skrzydlate świnie Kevin sam w domu Snajper Za wszelką cenę Wolverine Sami swoi Super zioło
Wyśćig z czasem Killer Król Artur Dziwka Pearl Habor Rocky wszystkie części Jestem legendą Pieniadze to nie wszystko
Wyspa Tajemnic Szklana Pułapka Potop Jackass Szyfry Wojny Kosmiczny mecz Outlander Vinci Wieczny student
Babylon Bad Boys Krzyżacy Tyson Za linią wroga United Helboy Jak ropzetałem 2 wojne swiatowa U pana boga w ogórdku
Starszny Film wszytskie cz kac wawa Wszystkie cz Paranormal aciviti Pirania Droga bez powrotu tylko 1 ,2 Egzorcyzmy Emili rose Resident Evil wszystkie cz Naznaczony Koszmar z ulicy wiązów Czarnobyl Reaktor Starchu Domony Osttani egzorcyzm Underworld Rec wzgórza maja oczy 1 ,2 Zejscie 1, 2 Wyspa starchu Hostel Mama Lęk Piateg 13 Wycieczka bez powrotu 30dni morku Hotel Zła Oko Klątwa Antychryst Bal MAturalny Igrzyszka smierci Niepokonany Po prostu walcz 1 ,2 Skyffal Mechanik 13 dzielnica Legion Ninja Zabójca Hancock Strzelec 60 sekund John Ramo wsyztskie czesci .

Trochę tego jest napisałem prawie wszystkie bo pewnie byłoby tu ich jeszcze więcej. Dużo filmów zapomniałem wiele też spisałem z swojej kolekcji. Polecam te filmy ktore tu wymieniłem wszystkim i wstawijacie jeszcze jakieś dobre które tu się jeszcze moe pojawiły .

Opublikowano

Giganci ze stali, Wojna Tytanów, Borat xD, Jestem Numerem 4, John Carter, Mission Impossible Ghost Protocol, Adrenalina Crucnk pod napięciem, Ted, Po prostu walcz, Underworld wszystkie części, Uczeń Czarnoksiężnika, Ghost Rider 2, Step Up wszystkie części, Battleship, REC, Dreed, Wyścig śmierci wszystkie 3 części, Sherlock Holmes 2, Paranormal Activity wszystkie części, Niesamowity spiderman, Sillent Hill obie części, Battle Los Angeles, Zielona Latarnia, Coś, Solomon Kane. To są te naj filmy z mojego kompa :P

3t6EGVz.png

Opublikowano

- Serial The Walking Dead (Bardzo fajny , chyba najlepszy mój do tej pory )

- Dom Woskowych ciał

- Ostatni dom po lewej (2009 r. )

Pomogłem ? Daj LIKE To nic nie kosztuje !

Opublikowano

Serial o Dr. Housie, Big Bang Theory, How I Met Your Mother , Braterstwo Wilków, Vinci, Full Metal Jacket, Jarhead Żołnierz Piechoty Morskiej, Helikopter w Ogniu, Szeregowiec Ryan,Siła i Honor

/gif

Opublikowano

Jestem zdziwiony, ze nikt nie podał tych tytułuow:

- Siedem Dusz

- Jestem Legenda

Przeswietne filmy, dla mnie topka.

Ale polecam tez rowniez:

The Walking Dead, Ekipa (amerykanski serial, dosc popularny teraz), Skarb Narodow, Włoska Robota, Step Up, Ona to On, Mgła, Dentysta, Zły skret (tylko pierwsze 3 czesci), Hobbit, Looper, Drogowka, Łzy Słonca. Niechce mi sie juz wymieniac, wiekszosc fajnych zapomniałem ;c

M jak Miłosc - polecam xD

Opublikowano

Jestem zdziwiony, ze nikt nie podał tych tytułuow:

- Siedem Dusz

- Jestem Legenda

Przeswietne filmy, dla mnie topka.

Ale polecam tez rowniez:

The Walking Dead, Ekipa (amerykanski serial, dosc popularny teraz), Skarb Narodow, Włoska Robota, Step Up, Ona to On, Mgła, Dentysta, Zły skret (tylko pierwsze 3 czesci), Hobbit, Looper, Drogowka, Łzy Słonca. Niechce mi sie juz wymieniac, wiekszosc fajnych zapomniałem ;c

M jak Miłosc - polecam xD

Ja podaem :)

Jak mozecie dac jakies filmy podobne do toji lub 300 bylbym wdzieczny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...