Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapytaj Beczkę - Co o tym sądzicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spoczko bylo na poczoatku z kadzdym odc. zdawalo mi sie ze jest to coraz bardziej robione na sile

"Ona go nie kocha, porąbało go po tym,

Od kiedy mu nie daje dupy pierdoli głupoty"

h7y6SL9.png

Opublikowano

"Zapytaj Beczkę", to jedyny program, który zaakceptowałem u Gonciarza. Gimbusa też jestem w stanie zaakceptować, ale Kanciarz i "Szkoła Uwodzenia", to już totalne robienie z siebie debila. Niegdyś szanowany przeze mnie redaktor głównie na temat gier o szerokim zakresie wiedzy pod tym względem zrezygnował z tego i zaczął bawić dzieciarnię na youtube, słownie - robić z siebie debila. Trochę szkoda, ale jak już wspomniałem - "Zapytaj Beczkę" jest całkiem dobre.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Gimbus i inne podobczne show to fajny zabieg :) GIMPErr nagrał ostatnio fajnego Audiologa i przyjemnie opowiedział o takich trickach.
Krzysiu to inteligentyny gość, lubie czasem pooglądać sobie humor młodszego pokolenia :)

f.png

Opublikowano

Fajne show. Coś takiego mało mnie kręci, ale gość wygląda na inteligentnego. Takie odniosłem wrażenie czytając książke i przeglądając inne materiały .

Opublikowano

No nawet fajne ale oglądałem tylko kilka filmików :D

Według mnie jest lepszy dem3000 :D

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

nie lubie go i nie oglądam, tak samo jak tego zjeba rojo, może was to jara ale mnie nie.

Opublikowano

Hehe Beczka bardzo fajny , ale teraz po tym miesiącu bez internetu trochę rzadko filmy wrzuca ;x

Pomogłem ? Daj LIKE To nic nie kosztuje !

Opublikowano

Krzysiu jest cholernie fajnym, inteligentnym facetem. Jego zarty sa na tzw „granicy” dobrego smaku i tej granicy nieprzekraczalnosci. Uwazam, ze jego zarty, sposob jak opowiada jest spoko - lubie go czasami posluchac i posmiac sie :p

Opublikowano

Miej prawie 30, wyglądaj jak gimbus, zachowuj się jak ynteligentny gimbus. Zostań zniszczony na pyrkonie przez kozę, nie potraf stworzyć ani jednego kontr-argumentu.

Właśnie scharakteryzował go. Nie dziękujcie.

Pozdrawiam.

Pomogę z matematyki, PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...