Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do gier do 2500zł

szymonidas11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja sie nie znam na tym zbyt ale powiem ci nie kupuj laptopa do gier nigdy lepiej zainwestować w komputer mój brat kupił lapka chyab za 2.2 k zł a bf na low się tnie a za 2.2 k zł to byś miał o wiele lepszego kompa. Laptop jest do pracy w biurze itp a nie do gier nie rób teko błędu i nie kupuj laptopa po prostu jezeli chcesz mieć do gier to strata kasy jeżeli masz 3.5 k zł to napisz aby ci ludzie z mpc forum zrobili zestaw to tam chyba wszystkie nowsze gry wejdą na ultra bez lagów. A jeżeli chcesz mieć dobry zestaw do 1500 zł to moge ci podać link do mojego zestawu co ludzi z mpc zrobili. A i jeszcze jedno jak masz zamiar kupić pc to nie kupuj gotowego tylko niech ludzi z mpc zrobią zestaw

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Opublikowano

Tylko w wakacje załóż nowy temat, nie bierz tego zestawu, który podał SJ. Dużo sie zmieni do tego czasu

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Tylko w wakacje załóż nowy temat, nie bierz tego zestawu, który podał SJ. Dużo sie zmieni do tego czasu

Byłem dzisiaj w Lidlu i Auchan, odwiedziłem techplanet, morele i agito - jeśli ceny będą iść w górę tak, jak idą teraz, to w wakacje trzeba będzie po czymś pociąć.

(Baton z lidla jest mniejszy, a w tej samej cenie, roger kosztuje 1,06zł ! i5 3570k od 880 do 960zł !)

Opublikowano

No to masz ciekawe przeżycia z batonem xdd Zobaczymy jak bedzie, dlatego lepiej w wakacje zalozyc temat ;p

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

No to masz ciekawe przeżycia z batonem xdd Zobaczymy jak bedzie, dlatego lepiej w wakacje zalozyc temat ;p

Kryzys i tyle :D.

Ja już bym polował na używany procek i GPU, HDD, resztę zostawił kupił nową.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...