Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Survival+Frakcje - Co wy na to ?

dennis12345566

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym zagrał, ale tylko pod warunkiem, że wymyśliłbyś coś oryginalnego oraz dobrał jakieś kilka ciekawych modów.

Bo gdzie nie wejdziesz to ciągle sery survival+frakcje.. Mi już się to znudziło.

Opublikowano

Czemu nie , jak nie będzie taki jak inne Survivale + Frakcje , to ofc można wbić :)

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

mam pytanie widziałeś może publikacje serwerów MC ??

tam jest naprawdę ogrom od serwerów survial+frakcje i moje pytanie brzmi po co kolejny ??

Opublikowano

Serwerów typu Survival+Frakcje było już masa, ale jeśli zrobisz go naprawdę dobrze, to czemu nie!

Przecież z kumplami najlepiej się gra właśnie na frakcjach, najciekawsza rozgrywka jest.

Jeśli dodałbyś jeszcze jakieś urozmaicenia w stylu powiększony exp, nowy crafting itp, to na 100% bym zagrał! ;-)

5465845486.png

Opublikowano

Serwerów typu Survival+Frakcje było już masa, ale jeśli zrobisz go naprawdę dobrze, to czemu nie!

Przecież z kumplami najlepiej się gra właśnie na frakcjach, najciekawsza rozgrywka jest.

Jeśli dodałbyś jeszcze jakieś urozmaicenia w stylu powiększony exp, nowy crafting itp, to na 100% bym zagrał! ;-)

Dokładnie :). Przydałyby się także nowe dropy itd, jeśli będzie ogarnięty serwer to chętnie zagram ;)

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Serwery własnie takie, jak S + F było już naprawdę ogrom. Jednak jeżeli zrobisz ten serwer dobry, to czemu nie!

Ze znajomymi najfajniej gra sie na frakcjach, ciekawa rozgrywka.

Jeśli dodasz jednak jeszcze jakieś urozmaicenia. Np lepszy exp, nowy crafting, to na pewnie tam zagram!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...