Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft pomoz mi mam problem

xSaFaR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chce kupic premium do minecrafta tylko jest jeden problem hajs sie nie zgadza gdzie moge kupic tanio konto. nawet przez sms :D

Opublikowano

Najtaniej kupisz na jakimś allegro, ale tam są konta bardzo niepewne. ;)

Lepiej dozbieraj do tego z minecraft.net. ;-)

Nikt Ci tutaj nic nie sprzeda, bo jest zakaz handlu.

5465845486.png

Opublikowano

znaczy chodzi o to że hajs mam tylko że nie mam jak zrobić przelewu wiec chodzi mi o to żebym kupił sms bo kolega własnie kupic na mpc i postanowiłem że też napisze a i przelewu nie moge zrobic z powodu

-Ja- mamo zrobisz mi przelew

-Mama- nie bede ci nic robiła robiłam ci juz w tym tygodniu 3 przelewy ile ty wydajsze na te gry

KOniec :D

Edit odpowiedz do SyberianHusky wiesz co 150-200 to nie bo konta kupisz nawet do 10 zł sms wystarczy poczytac tylko to zawsze jest to ryzyko

Opublikowano

Możesz kupić smsem , ale wtedy kosztuje to około 150 - 200 zł. Więc się nie opłaca , a na oferty mniejsze niż 65 zł w ogóle nie patrz , jest to fake. Jeżeli juz kupujesz na allegro to patrz na komentarze , czy są pozytywne , czy negatywne i zawsze dokładnie czytaj aukcje.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Uczeń
Opublikowano

Konta za 25-30zł z allegro(najczęściej konta bez możliwości zmiany hasła) wygasają po 2-4 tygodniach. Lepiej odkup od kogoś pewnego, lub kup z minecraft.net

Opublikowano

Ja tam na allegro kupiłem giftcodea I się cieszę :D . Przez 3 lata jeszcze nie zabrali :)

MjEnSo I minecraft od 3 lat :D

Uczeń
Opublikowano

Allegro jest niepewne, bo nie wiadomo na kogo trafisz. Taka firma jak MOJANG nie oszukuje ludzi, bo reputacja firmy to zaufanie klientów :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...