Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy!

Szubik1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem otóż gdy gram w jakąś gre to automatycznie po jakimś czasie sie wyłącza. Zandych komunikatów ani nic na temperaturach się za bardzo nie znam więc wam pokazę. Gram w np. Skyryma to wyłącza mi sie po 2-3 godz ale jak gram w np. heroses III , czy hitman 2 to po 10 min ... Oczekuje na pomoc

PS, SS był robiny w stanie spoczynku

post-757401-0-84913300-1364320547_thumb.jpg

Mów mi szubik

Opublikowano

tracer 4 life ale wczesniej go mialem prez 3 lata i jakąś działa to tej pory bez zarzutu

a jak schłodzić dysk ?

Mów mi szubik

Opublikowano

Grafika się przegrzewa nałóż nową pastę termoprzewodzącą.Podejrzewam wadliwy zasilacz,narazie nałóż nową pastę na GPU

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Opublikowano

No i mamy kolejny problem otóż odkręciłem pokrywe od komputera i zobaczyłem , ze karta graficzna niema wentylatora i przełożyłem dyski w miejsce lepiej chłodzące teraz temperatura jest stabilna i jest max 53 stopnie nie 64 ;) Napisze czy pasta wentylator i pasta pomogą

Mów mi szubik

Opublikowano

Wentylator na karcie graficznej jest konieczny teraz się nie dziwię dlaczego się karta grzała,na karcie zainstaluj wentylator+paste termoprzewodzącą.

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Opublikowano

tak pomogły teraz karta w spoczynku ma 45 stopni a w grze 75 oczywisce pasta w zamówiona dopiero. Planuje również dodatkowo kupić system chłodzący na karte gaficzną oraz dyski twarde ;)

Mów mi szubik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...