Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie kupić tanio giftcode ?

czesio2001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli o to chodzi to tak naprawdę nie ma takiej oferty ponieważ albo jest jakiś haczyk np 1 giftcode w 1000 sztuk (kto pierwszy ten lepszy) albo konto dla parudziestu ludzi bądź też pieniądze pochodzą z kradzionych kart bankowych.Kupno na minecraft.net  jest bezpieczne ale strasznie drogie więc niestety jedyną opcją jest zacisnąć pasa i zbierać.

Opublikowano

Ja polecam minecraft.net bo kupiłem tam minecraft za 85 zł i w dodatku przez PaySafeCard. Pamiętam że raz był za 82 zł ale wtedy nie miałem go za co kupić :(

Pomogłem? Liczę na LIKE :D

Opublikowano

Ja swój kupiłem na allegro, w miarę tanio. Z tego co pamiętam kosztował ok. 20 zł. Z tym że to było kiedy Minecraft był w wersji bety. Pogadaj z jakimś kolegą, może on ci odpsrzeda swoje konto, a cena to kwestia dogadania się z nim ;)

Opublikowano

Mam kilka uwag:

1. Temat starszy niż Krzysztof Ibisz

2. Giftcode już nie sprzedają na Minecraft.net czyli nie sprzedają w ogóle. Da się kupić tylko na swoje konto teraz.

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...