Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Chaox już nie z TSM

Lady Quarti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo :)

Czytam ostatnio posty na FB (ostatnio mało czasu an to mam :D) a tu nagle post

Chaox: I have been kicked out of TSM.

Jak sam informuje więcej info da w dalszym czasie.

Co wy o tym myślicie ?

Na moje trochę go szkoda : d czekam an waszą opinie :D

ps. jak było to sory : P

Opublikowano

Ja nie mam pc na razie wiec wiem tyle co wiem choć podobno dostałam info że coś ostatnio na turniejach źle zagrał i to niby przez to :P

Sama jestem ciekawa jego wytłumaczeń :P

Opublikowano

Szukając czegoś więcej znalazłam to:

Official TSM statement:

After many hours of debate and much consideration, the management of

SoloMid has decided to replace Chaox with WildTurtle on a permanent
basis. We are extremely grateful to Chaox for all he has contributed
over the last two years and it is with a heavy heart that we bid him
goodbye. The accomplishments TSM achieved with Chaox on the team will be
remembered for as long as people play League of Legends. WildTurtle
will be the AD carry for TSM from this week onwards. We are confident
this change will be a positive one in the long run; TSM have their eyes
firmly on the top of the podium.

For interviews and behind the scenes footage showing the road to this outcome watch this week’s episode of GameCrib.

Opublikowano

Pewnie ostatnimi czasy źle się prezentował, pokazywał słaby poziom gry i był dla nich bezużyteczny. Niestety to nie jest na zasadzie "o lubimy cię to cię zostawimy mimo, że słabo grasz", tam przede wszystko chodzi o pieniądze.. Ktoś słabo gra przez jakiś czas to out bez żadnych skrupułów.

Opublikowano

Pewnie ostatnimi czasy źle się prezentował, pokazywał słaby poziom gry i był dla nich bezużyteczny. Niestety to nie jest na zasadzie "o lubimy cię to cię zostawimy mimo, że słabo grasz", tam przede wszystko chodzi o pieniądze.. Ktoś słabo gra przez jakiś czas to out bez żadnych skrupułów.

A właśnie szkoda... Chaox jest ok, oglądałem kilka jego Tribute'ów i meczy na turniejach... szkoda że wyleciał przez kilka słabych meczy...

Opublikowano

Ja czytałem na streamie Dyrus'a że jego zwolnienie ma związek z MLG, ale tylko tyle udało mi się dowiedzieć bo nie wiem co się tam wydarzyło.

Opublikowano

dla mnie wazniejsze jest DB i wywalenie junglera malunoo (bardzo dobry) i solo topa (nmw jak sie nazywa) ,teraz DB ssie ,shushei tylko cos tam proboje grac

ale dobrze ze sa zmiany w takich teamach

­

Opublikowano

dla mnie wazniejsze jest DB i wywalenie junglera malunoo (bardzo dobry) i solo topa (nmw jak sie nazywa) ,teraz DB ssie ,shushei tylko cos tam proboje grac

ale dobrze ze sa zmiany w takich teamach

pfff miałeś na myśli, że hosan stara się ugrać? reszta przegrywa mu grę niemiłosiernie

@top

można się spodziewać.

<>

Opublikowano

chaoxa wywalili bo w mlg w dallas nie pojawił sie na treningu tylko poszedł ze znajomymi ich oprowadzać po mieście. potem z nim gadali o tym ale następnego dnia zniknął całkiem i pojawił się po treningu. wtedy zadecydowali o subie wildturtle,a potem regi ogłosił ze turtle zostaje na stałe.

tak w skrócie

aaa

Opublikowano

chaox gra dobrze ale jak rzeczywiscie jest jak up napisal to dobrze ze tak zrobili, bo olewanie treningow zle dziala na morale zespolu i pogorsza sie atmosfera :)

Opublikowano

chaoxa wywalili bo w mlg w dallas nie pojawił sie na treningu tylko poszedł ze znajomymi ich oprowadzać po mieście. potem z nim gadali o tym ale następnego dnia zniknął całkiem i pojawił się po treningu. wtedy zadecydowali o subie wildturtle,a potem regi ogłosił ze turtle zostaje na stałe.

tak w skrócie

Haha! Taka moja reakcja. Żal panów z TSM, widać że chodzi tylko o hajs :)

Chaox to świetny gracz, zapewne w następnej większej imprezie zobaczymy go, ale już pod innym szyldem.

Opublikowano

Nie mial zaangazowania i nie gral juz tak jak dawniej to sa powody , a dla niego teraz planem jest to zeby dojsc do jakiegos koreanskiego op teamu.

Opublikowano

@up jakby opuścił trening w koreańskim teamie to nie wiem co by mu zrobili :D.

Chaox nie poszedł na „krótki urlop” tylko został wcześniej oddalony za chodzenie na imprezy zamiast trenować. Ma on na pewno większe doświadczenie ale mi się wydaję, że WildTurtle ma po prostu większego skilla co zresztą pokazał robiąc pente:). Myślę , że ta zmiana przyniesie korzyści TSM.

Opublikowano

I co z tego że nie chodził na treningi, ja tak czy siak był zajebistym graczem? Zazdrościli mu że ma innych znajomych i go wyjebali.

Btw.

73b82b290bd97458bb4b5fd23c0e630b.jpg

2d82fcx.jpg
Opublikowano

@up jakby opuścił trening w koreańskim teamie to nie wiem co by mu zrobili :D.

Chaox nie poszedł na „krótki urlop” tylko został wcześniej oddalony za chodzenie na imprezy zamiast trenować. Ma on na pewno większe doświadczenie ale mi się wydaję, że WildTurtle ma po prostu większego skilla co zresztą pokazał robiąc pente:). Myślę , że ta zmiana przyniesie korzyści TSM.

Zrobiłem pente na rankedzie, moge do TSM?

Penta na Team'owych grach to umowna penta.. wiadomo że wszyscy na komunikatorze głosowym się dogadują kto tą pente zbierze...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...