Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cenny itemow

Reconized

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zaczolem gre na krian s14. I mam o to 2 pytania.

- Ile kosztuje tam fms +9 sr+30 kd exp

- Jaki item z item shopu sellne za najwieksza ilosc yang?

Opublikowano

za największą ilość yang to sprzedasz trytona i dobre miecze z dobrymi bonami bądź inne przedmioty z dobrymi bonusami.

Fms może chodzić ok 400kk

Opublikowano

Generalnie itemki ktore sa teraz w cenie to bizuteria 5xbon , perly ( chociaz teraz spadna ceny przez event ). Jezeli chodzi o fmsa to w granicach 200kk lajtowo znajdziesz

Opublikowano

A itemy z is? Chodzi mi o to kupie np. Item ktorym da sie handlowac z item shopu i chcialbym go sellnac za yangi w grze. Sa jakies itemy ktore chodza za 100kk jeden?

Opublikowano

A itemy z is? Chodzi mi o to kupie np. Item ktorym da sie handlowac z item shopu i chcialbym go sellnac za yangi w grze. Sa jakies itemy ktore chodza za 100kk jeden?

Z is raczej nie ma itemów na sell po za bodziakami i przepustkami handlowymi, które są dostępne może dwa razy do roku.

Opublikowano

a te glowy do katakumb? te smocze jajka?

Tym nie da się handlować, ale jak już chcesz z IS coś sprzedać to kupony na SM.

Ale i tak allegro będzie bardziej opłacalne.

Co do FMS to spokojnie z 200kk.

Opublikowano

Sek w tym ze nie mam broni mam 5lvl i chcialbym uzbierac 200kk jaknajszybsza droga.

I kolejne pytanie moze ktos z was wie po ile chodza rybki na S14.?

Opublikowano

FMS'a kupisz do 200/250kk a ceny rybek nie opłaca się lepiej sprzedawaj małże i ubijaj rybki.

Do handlu z IS możesz mieć takie przedmioty co w opisie maja ,,Zdatny do Handlu"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...