Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysz + Klawiatura [150PLN]

Dudki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Padlo na zakup bardziej "gamingowego" zestawu [ klawiatura + mysz ] .

Sluchawki juz mam. :D

Warto kupowac klawiature za 75PLN i mysz za 75PLN?
Czy lepiej kupic lepsza/drozsza mysz , a tansza klawiature ? ; )

Budzet : +/- 150 PLN.

Gry : Counter Strike 1.6 ,Minecraft, ,czasem jakies nowosci np. Tomb Raider czy Far Cry3 [lecz to rzadkosc].

Chodzi bardziej o zestaw do Counter Strike'a.

Mozecie cos mi polecic [model, aukcja] ? :-)

Pozdrawiam, Sewek.

Opublikowano

A4Tech Bloody V3/V5/V7 + klawiatur poniżej 150-200 porządnych nie ma ;p więc bierz to co Ci się podoba, najlepiej logitecha jakiegoś

Ja mam zestaw gamingowy A4Tech Bloody V3 + Microsoft Sidewinder X4 + Creative Fatal1ty, wszystko pod kolor ;p

Opublikowano

Mam rozumiec, ze wersja wyzej jest lepsza ? : )

Klawiature jakas do 30-40 zl ? .

Natec Genesis R11 Gaming ?

Opublikowano

Bierz jak Ci się podoba, i tak ten sam shit kupisz za tak małą cenę ;p Osobiście brałbym coś z płaskimi klawiszami np.

http://allegro.pl/klawiatura-przewodowa-podswietlana-led-slim-i3131437178.html

V3 V5 i V7 bloody różnią się tylko wyglądem, ja mam V3 i przypomina Razer DeathAddera za 3 stówki, pewnie to samo ^^

Opublikowano

Taka klawiature mam z Kauflandu. [ bez podswietlenia :) ]

Wiec kupie tylko myszke.

Tylko nie wiem ktora. Czy v3/v5/v7 .. ;P

Opublikowano

Oscary według mnie gorzej wyglądają. Co do wersji wszystko to to samo z inną obudową. Polecam V3 bo widziałem NA ŻYWO reszte i są jak dla mnie tragiczne

Opublikowano

Mi np. nie podobają sie te przyciski w tym co dałeś ;P Jeden woli blondynki drugi brunetki ;)

Niech autor coś powie ;)

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Z tego co czytałem to seria V ma jakieś wadliwe sensory i te myszki nie są warte swojej ceny. Brałbym te starsze modele bo są dobre, no ale widzę że wygląd tutaj jest u Ciebie na pierwszym planie.

Opublikowano

oczywiście, że nie są warte ceny, myszki z tej serii są słabe, a ludzi kierują się wyglądem, za tą cene można mieć intellimouse'a albo kinzu lub x747/x748

Opublikowano

Tylko pytanie PO CO, sensor optyczny to sensor optyczny, budowa ta sama tymbardziej w myszce budżetowej. Na pewno nie jest prawdą że są wadliwe, nigdzie takiej skargi czy komentarzu nie znalazłem i pewnie nie znajdę, info z du*y. Na niektórych forach można się wręcz z odwrotną sytuacją spotkać, ludzie nie polecają x7 w szczególności do grania. Słaba to jest co najwyżej myszka za 3 dyszki

Po za tym nie można mówić o myszce do 100 zł że są lepsze czy nie bo to ten sam lekki shit. I tak na logikę, wolisz takie coś:

http://img.vobis.pl/foto.ashx?m=55387&w=335

a'la spiderman dla dzieci w wieku do lat 10 czy może taką elegancką myszkę:

http://www.koodoo.ru/base/fckeditor/bloody_v3_big(1).jpg

komponującą się z peryferiami które w większości są czarno czerwone ?

PS twoje kinzu jest za 120-200 zł a nie za 70, to samo intellimouse. To jest 2x wyższa cena

Opublikowano

oj nie mów, że to ten sam shit, bo podałem mu myszke a4tech x748, która ma ten sam sensor co logitech mx518 (logitech jest 2x droższy a w budżecie się nie mieści), więc masz za 2x taniej lepszą myszkę niż to co podałeś.

btw. x748 nie ma żadnego "spajdermana", tylko jest czarną, ergonomiczną, stylową myszką

Ja bym wziął x748 ew. szukał używanych lepszych, może być też razer abyssus czy używany roccat kone/ss xai/ikari też dużo nie kosztuje

Opublikowano
Brałbym te starsze modele bo są dobre, no ale widzę że wygląd tutaj jest u Ciebie na pierwszym planie.

Wcale nie jest u mnie to priorytetem, dowiedzialem sie wczesniej, ze nie ma roznicy miedzy bloody a V3/V5/V7, wiec kierowalem sie tylko wygladem.

Moze ma ktos jakas mysz na sprzedasz?

Chetnie bym kupil.

Opublikowano

Używana mysz ? Nie polecam, nie tylko ze względów higienicznych ale też zużycie. Każda myszka ma przybliżoną ilość kliknięć do której działa dobrze

Opublikowano

kup x748 lub razer abyssus (tani jest), mieści się w budżecie a są bardzo dobre (nowe kup ofc)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...