Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nudzi ci się ? Nie masz w co grać? Zajrzyj tu.

Yabuza12

Nostale  

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak ci si? podoba Nostale?

• Fajne
      4
    • Dobre
      1
    • Mo?e by?
      2
    • Nie za fajne
      7
    • Wole inn? gr?
      22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wielu z was grało w bardzo dużo gier i jest wam nudno. Proponuje wam zagrać w Nostale. Jest to gra bardzo ciekawa i urozmaicona. Misje nie polegają tylko na tym zabij 100 czegoś idz do NPC zabij 1000 czegoś idź do NPC. Są różnorodne misje dzięki czemu gra się nie nudzi, a od 55 lvl exp jest bardzo przyjemny i szybki. Na mniejszych lvlach oprócz misji i expienia. Możemy chodzic na różne rajdy, masowe pvp, są arenty do pvp , jedna wielka plansza do bitwy obu królestw i wiele innych.

Tutaj macie filmik przedstawiający grę:

Link do rejestracji:

Oferuje pomoc:

- wszystkie pytania dotyczące gry

- pytania w sprawie misji

- pomagam w misjach

- pomoc w sprawie zarabiania w grze

Polecam serwer Enigma choć możecie na innych serwerach grać ja na tych gram.

Proszę o wzięcie udziału w ankiecie :)

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Wybieram opcję: Może być.

Kiedyś grałam i powiem że ta gra jak dla mnie jest za słodka, te cukierkowe postacie i w ogóle, no ale to pewnie kwestia gustu :P

No i ten ekran na tym filmiku jest trochę za mały 8S

58815786.jpg

Opublikowano

Panie autorze.. pan mnie dyskryminuje bo nie ma opcji, którą chcę zaznaczyć, a jest nią - chujnia.

Rozumiem, że 8latkowie czy 12latkowie w to grają bo grafika rodem z flyffa - też bajko sranimowa no ale bez przesady żeby tak faworyzować grę i to tak chujową.. zaraz mnie ktoś pociśnie bo gram w metina.. ^^ może metin nie jest najlepszą grą ale przynajmniej grafika jest lepsza niż ta i nie wali po oczach.. no sorry bardzo.

photo261314.png

Opublikowano

Zaciekawiłeś mnie tym, myślałem że zagram, lecz po zobaczeniu jakiegoś losowego filmik zobaczyłem że nie jest w 3D (Niebo itp) więc szkoda czasu na pobieranie, miejsce na dysku i czas poświęcony na grę...

Pewnie brak auto naprowadzania celów (Misje).

Szkoda bo lubię takie klimaty, grafika mi się podoba, no ale te 3D.

Opublikowano

Polecam tą gierkę, posiadam tam łucznika 83lv... ( 4 karty sp - rang + 11, sin + 6, destro + 5, wk + 13) i dobre eq ale powoli sprzedaje konto.... nie potrzeba tam buffów, nie ma dużych wymagań gry :-) Gra w nią sami 12 latkowie? Często rozmawiałem z kobietami i chłopakami (17+) bardzo mili ludzie i nie ma samych dzieci ;] Polecam ale ja grałem 4 lata więc się znudziła :)

Opublikowano

Kiedyś grałem:) Muszę powiedzieć że to całkiem fajna gra :) Ale mnie już to nie interesuje ;/ Odciąga mnie ta grafika jak już ktoś powiedział "cukierkowa".

Opublikowano

Nudna gierka . Mam ranga +10. Robie nowe hary. Boce na kurakach zakladam ranga wbijam 50lvl i robie nową postać. Nie ma co grać. Teraz administracja ma graczy w d... 2 lata temu to była gra. Teraz to g..

H3ahenm.png

Opublikowano

Kto mi pomoże z klientem? Mam jakiś dziwny bug.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Osobiście wole inne gry, ale w tą także grałem i nawet spodobała mi się, gdyby nie to, że jest trochę za bardzo dziecinna była by lepsza.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Nie grałem, ale po obejrzeniu filmików z gry raczej nie zagram. Wydaje się nudna, już lepiej zagrać w coś 3d, np metin czy lol.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...