Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kbot we wrotach

Ithen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym zadać wam pytania a mianowicie czy kbot zawsze daje alienom uciekać w rogi we wrotach ?

Opublikowano

Ten darmowy kbot jest trochę dziwny ,w alfie małe kryśki zrobił ze stratą 20k hp a na sibelonitach mi padł :(

Dziękuje za odpowiedzi.

Opublikowano

Ten darmowy kbot jest trochę dziwny ,w alfie małe kryśki zrobił ze stratą 20k hp a na sibelonitach mi padł :(

Dziękuje za odpowiedzi.

Wzucasz kbota na konfigach dobrych we wrota i NIE TYKASZ IDZIESZ grac w co innego to ci nei padnie.

1370269248-U384748.png

By: b4rt4z

Opublikowano

@UP niepowiedziałbym.. mi kbot w becie na kryskach małych padł 3 razy kurwa... to jest porazka a konfy byly dobre. PBDO i chuj!

Opublikowano

Bot pada we wrotach tylko gdy są lagi. Pedobot miał coś takiego że w kappie nie widział boss saimonów i pękał. Nie wiem czy dalej tak jest bo już nim wrót nie robię. Ibot/kbot/openstealt robi wrota bez problemów.

Opublikowano

PBDO przechodzi mi wszystkie wrota ( bez Kronosa, podobno też, osobiście nie próbowałem jeszcze ), w ćmie z bardzo małą stratą hp, zwykle jak zaczynam z full dodatkowym, to kończe z połową dodatkowego, a robię bez osłon :)

KBot cóż, czasami jego mechanizm jest kiepski, bo ciągnie alieny po 1 trasie nonstop, więc jak sie zrespią to ich nie omija, i dostaje pare hitów na start.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...