Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy układ EQ + Diff

Milou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nakładanie się itemków?

O co biega z tym difem ?

Brać na logikę to chodzi, o to że itemki nachodziły na siebie. Nie stał np. item jeden po drugim tylko nachodziły na siebie np. jedną kratkę.

Tak. Nic tu nie ma.

Opublikowano

może gdzieś było, czy się podoba czy nie mi to tam lata, udostępniam bo usuwam z dysku, proste.

Opublikowano

@Kwiatmix

Nakładanie się itemków?

O co biega z tym difem ?

Normalnie jest 5 "kratek" w prawo , w tym interface jest 9 "kratek" w prawo .

Dif dostosowuje pod swój wygląd

EDIT:

Jakby nie było ,można by jeszcze >> 8) ------- "8" w dół zmienić na te standardowe "5"

ale nie potrzeba

4funmt2.pl

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

I teraz pytanie, czy z poziomym eq widzisz wiecej niz z pionowym eq przy mniejszej rozdzielczosci?

Niepotrzebne to jest, nie lepiej zrobic 3-4-5 strony eq a nie bawic sie w obracanie?

Opublikowano

Brać na logikę to chodzi, o to że itemki nachodziły na siebie. Nie stał np. item jeden po drugim tylko nachodziły na siebie np. jedną kratkę.

Może następnym razem pisz bez przecinków, albo nie pisz wgl...

Brać na logikę to chodzi, o to że itemki nachodziły na siebie. ŹLE

Brać na logikę. To chodzi o to, żeby itemki nachodziły na siebie. DOBRZE

@top

Bardzo fajnie to wygląda, z pewnością dodam ten wygląd u siebie :). Dodatkowo 5 miejsc jest jeszcze. Razem 50. Fajnie ^^

I teraz pytanie, czy z poziomym eq widzisz wiecej niz z pionowym eq przy mniejszej rozdzielczosci?

Niepotrzebne to jest, nie lepiej zrobic 3-4-5 strony eq a nie bawic sie w obracanie?

A zrobiłbyś tak, żeby były 3 strony zamiast 2? Jeżeli tak, to prędzej skorzystam z Twojego pomysłu :D W tym przypadku 5 miejsc mnie nie zbawia, jedynie to, że ten wygląd jest troszkę inny niż ten zwykły ;x

1377019234-U697852.png

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

W ogóle niepraktyczny układ.

Gdy ktoś ma małą rozdzielczość, (np. ja, gdy ustawiam 6 botów w rozdzielczości 800x600 to zastawi mi pół ekranu)

Opublikowano

W ogóle niepraktyczny układ.

Gdy ktoś ma małą rozdzielczość, (np. ja, gdy ustawiam 6 botów w rozdzielczości 800x600 to zastawi mi pół ekranu)

Ten wygląd najbardziej pasuje na 1024x768 lub większym. Btw czas najwyższy przestać cheatować, wygląd z myślą o normalnych graczach a nie botach :P

69sf.png

Opublikowano

Boty ułatwiają życie i nie marnują czyjegoś czasu na expienie ;d

Co nie zmienia faktu, że na 1920x1080 tez wygląda to paskudnie.

A do tego, pionowo jest tylko 5 miejsc więc nie zmieścisz dwóch 2ręcznych broni lub trzech zbrój.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...