Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Keylogger

davdog00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem. Posiadam konto w Minecrafcie. Posiadałem. Zostało ono skradzione przez kolegę. Dałem mu kiedyś hasło, a on się przeprowadził i je zmienił. Niestety nie pamiętam maila, na które zarejestrowałem to konto, dlatego nie mam jak je odzyskać. Ja wiem, że to ta osoba, ale ona nie wie, że ja to wiem. I my dalej utrzymujemy kontakt. Ogólnie, jak przyjaciel. Nie chciałbym tego zgłaszać na policję itp. Chciałbym tylko odzyskać moje prawowite konto. I tu sprawa do was. Czy ktoś z was mógłby napisać keyloggera, czy coś takiego (chodzi mi o coś takiego, że jak ja mu to wyślę, to jak on to otworzy, czy coś, to mu na przykład będzie zapisało to co on wciska na klawiaturze, przyporządkowywało w jakim to programie było pisane itp. i wysyłało na serwer FTP maila) Chodzi mi o to, że jeśli mu to wyślę, to żeby na mojego maila, lub serwer FTP wysłało mi to co i gdzie coś pisał na klawiaturze, lub plik lastlogin. Aha i jeszcze coś, jeśli by ktoś mógł, to bym prosił tylko o kod, nie o cały program. Jak coś, to z napisem, np. <TU EMAIL> <TU FTP> <TU COŚ> itp. tak, żebym ja (chory umysłowo ;d) mógł to ogarnąć :D

W razie szybszego kontaktu:

PS

Nie piszcie "Google nie boli" itp, bo szukałem wszędzie...

Pomogłem? Daj lajka! Z góry dzięki!

Opublikowano

Z Twojej wypowiedzi można wywnioskować, ze dany program zostałby wykorzystany wbrew prawu, a więc nie byłby on przeznaczony wyłącznie dodo celów naukowych.

Tak na przyszłość, podawanie osobom trzecim swojego hasła, a później oskarżanie ich o kradzież jest żałosne.

Opublikowano

@UP

Kto powiedział, że ja mu dałem hasło? No właśnie. Przeczytaj najpierw tekst i dopiero coś napisz... Poza tym chyba nie jest to wbrew prawie, jeśli chciałbym coś swojego odzyskać. Poza tym ja prosiłem o coś innego, a nie o to co napisałeś. Tak jak bym napisał pod tematem: "POMOCY szukam dobrego programu do nagrywania" post: "nie wiem". Robi się mały offtop, więc proszę o powrót do tematu.

Pomogłem? Daj lajka! Z góry dzięki!

Opublikowano

@UP

Kto powiedział, że ja mu dałem hasło? No właśnie. Przeczytaj najpierw tekst i dopiero coś napisz... Poza tym chyba nie jest to wbrew prawie, jeśli chciałbym coś swojego odzyskać. Poza tym ja prosiłem o coś innego, a nie o to co napisałeś. Tak jak bym napisał pod tematem: "POMOCY szukam dobrego programu do nagrywania" post: "nie wiem". Robi się mały offtop, więc proszę o powrót do tematu.

dlaczego ktoś miałby marnować swój wolny czas na pisanie czegoś dla jakies randoma ZA DARMO? Jeżeli jesteś gotowy zapłacic gruby hajs, to ja zawsze chętny - pw.

A co do prawa, jebać prawo, tylko pieniądze sie liczą.

Pisze boty do gier WWW na zlecenie.

Opublikowano

Dałem mu kiedyś hasło, a on się przeprowadził i je zmienił.
Nie mogę cytować, bo jestem na wersji mobilnej, wiec daje w code.

Co do łamania prawa, jeśli Ty posyłasz komuś takowy program, aby zbierał on poufne informacje i wysyłał do Ciebie właśnie łamiesz prawo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...