Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura WP 38lv EXP

FeHnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was pytanko gdzie warto EXPić na 38lv Sura WP bojowiec ostrze na m3 zbroja m1 EQ + 9 10kHP FMS + 9 srd 35 kd potword i smierci +3/4 ? I czy buff na tym lv da coś odczuwalnego ?

Opublikowano

BO, nie dość, że wydropisz zęby to jeszcze exp dobry jak na Twój lvl :) Gdzie indziej nie warto się pchać.. Buff na każdym lvl daje coś odczuwalnego nawet na 18lvl z jednym skilem m1 już będzie sporo dawał, proponuję wbić Ci buffem 18lv i wbijać w nim pomoc smoka, jak nie wejdzie to do staruszki i tak w kółko.

Czemu pomoc, a nie błogo? Bo WP kradnie PŻ czyli im więcej zadasz tym więcej przyjdzie Ci pż, więc dla WP ważniejsze od błogo na początek (moje zdanie i ja tak robiłem)

Pozdro!

Opublikowano

Ok. Bo co tą sure kupiłem to ona jest w V2 i ziomek mówi, że jedna grupka = 1% i on tam EXPił z buffem no ale wiecie jak to jest. Wbije w 30min lv i znowu do miasta misje itp i znowu przepustkę. A V1 od BO nie lepsze ?

Opublikowano

Na Twoim poziomie lepszym rozwiązaniem jest BO, na V1 jeszcze mobki są za mocne i by Ci dłużej schodziło ubijanie spota przez co dostawałbyś mniej doświadczenia + krucho z dropem, a na Orkach przynajmniej Zęby do biologa wydropisz :]

Pozdrawiam

xGerdinus™

Opublikowano

Ok. Bo co tą sure kupiłem to ona jest w V2 i ziomek mówi, że jedna grupka = 1% i on tam EXPił z buffem no ale wiecie jak to jest. Wbije w 30min lv i znowu do miasta misje itp i znowu przepustkę. A V1 od BO nie lepsze ?

Jak się idzie do v2 do się idzie na kilka dni (czytaj kilkanaście lvli ... ) ja od 43 do 70 siedziałem ( oczywiście tylko wychodziłem po poty ale to już miałem przepustki ze skrzyń ucznia;p ) I ja kgostek mówiłże ogarniał grupkę w v2 to czemu masz tam nie expić ?? Ale jak nie chcesz v2 to idź na bo najlepsze rozwiązanie. Zrób tera buffa w przyszłości bardzo ci się przyda.
Opublikowano

Tzn jak mówię ja będę robił tak że misje potem EXP i dopiero na 55 zatrzymam się EQ i skile.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...