Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] "Załóż własną grupę i podforum na mpcforum.pl!"

TroLLu.

ANKIETA  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? za?

• Tak
      25
    • Nie
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli jest taka możliwość to jestem na tak tylko gdy będą ostre wymagania i ograniczenia oraz dodanie tego na razie tylko na okres próbny.

Opublikowano

Jeżeli jest taka możliwość to jestem na tak tylko gdy będą ostre wymagania i ograniczenia oraz dodanie tego na razie tylko na okres próbny.

jestem za tym ,by GM+ zatwierdzali działy

­

Opublikowano

Na tak, ale oczywiście grupy zatwierdzać będą administratorzy/global moderatorzy, bez naliczania postów w danej grupie i dodatkowo zwiększyć jakieś wymogi na tworzenie takich grup.

Opublikowano

Przydałoby się także tworzenie grupy za SMS, oczywiście nie tanio ;d

mpc nigdy nie lecialo na kase więc po co? forum jest dla wszystkich ,lecz żeby mieć tą możliwość którą napisałem trzeba spełnić wymogi jakie napisałem

­

Opublikowano

No ok. Mam 2k postów - moze byc:-)

Dlatego że masz 2k postów to jesteś na tak? Jakbyś nie spełniał wymogów to byłbyś na nie?

76561198001815076.png
Opublikowano

Dlatego że masz 2k postów to jesteś na tak? Jakbyś nie spełniał wymogów to założenia grupy to byłbyś na nie?

Polaczki.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

A co ma ilość postów do poziomu dyskusji, bo nie widzę związku? Tylko tworzenie dać od załóżmy tych 2,5-3k, a członków dodawać sobie do grupy bez ograniczeń.

Jak najbardziej za pomysłem.

Założyciel musi spełniać wymogi i dodawać sobie użytkowników bez ograniczeń.

Opublikowano

Wiesz dla no-life 2k postow nie trudno wbic. Wydaje mi sie ,ze ten pomysl bylby dobry dla hmm 5k postow +?

Nie przesadzajmy. Ja tu jestem od prawie 6 lat, a mam ledwo 3k, lol. Ewentualnie staż+posty (3 lata na forum i 2k postów)?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Polaczki.

Mateq kurwa kocham te twoje posty.

Nie przesadzajmy. Ja tu jestem od prawie 6 lat, a mam ledwo 3k, lol. Ewentualnie staż+posty (3 lata na forum i 2k postów)?

Dokładnie, zależy czy ktoś się aktywnie udziela i w jakich działach.

Opublikowano

coś jak az dla userów? żaden chujowy global nie wpraszał by się do mojego prywatnego działu i mógłbym robić co bym chciał

tyle zyskać

moje forum takie piękne, wszędzie pełno kremówek

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

coś jak az dla userów? żaden chujowy global nie wpraszał by się do mojego prywatnego działu i mógłbym robić co bym chciał

tyle zyskać

mogą być Ci których zaprosisz do swej grupy

­

Opublikowano

tyle zyskać

No way, a nagle wyjdzie że na serwerach mpc są jakieś rzeczy łamiące prawo i po mpc. Moderacja MUSI być.

Opublikowano

Przydałoby się także tworzenie grupy za SMS, oczywiście nie tanio ;d

00ec95a7fa996a39d28710f4264054b0_origina

No nie wiem... Nau na tak

btw. Trollu - czemu akurat od 2k? Bo Ty tyle masz? Może od 5k? Też już wielu userów ma taką liczbę postów, więc i grupy były by aktywniejsze. Bo poco 15k grup, z czego 5k o tej samej tematyce jak można zrobić jedną grupę, ale w ch*j aktywną?

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

No way, a nagle wyjdzie że na serwerach mpc są jakieś rzeczy łamiące prawo i po mpc. Moderacja MUSI być.

Będzie

00ec95a7fa996a39d28710f4264054b0_origina

No nie wiem... Nau na tak

btw. Trollu - czemu akurat od 2k? Bo Ty tyle masz? Może od 5k? Też już wielu userów ma taką liczbę postów, więc i grupy były by aktywniejsze. Bo poco 15k grup, z czego 5k o tej samej tematyce jak można zrobić jedną grupę, ale w ch*j aktywną?

może być od 5k ,ale sądze ,że 2k jest wystarczające :P

ja tylko dałem przykład

­

Opublikowano

Podbijam.

Km5iG.png

Opublikowano

Mateq, pamiętasz jak się to ostatnio skończyło. Pomysł sprawdził się przez 2 tygodnie.

Obecnie technicznie udostępnienie tworzenia grup, for, etc. przy takiej liczbie użytkowników widocznie wpłynęłoby na stabilność forum.

Niestety nie.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...