Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytane czy warto Grać.?

Maciej982

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Wielkie Pytanie chcę zacząć grę w metin2 i zacznę chyba na Solarze..

1. Gram od zera kim zagrać ...?

2. Mam do poświęcenia godz. dziennie w weekendy 2 godziny warto .? Od początku ryć .? z taką ilością czasu .?

3. Ceny dalej niskie jak kiedyś na solar .??

4 . metki w m1 częstwo na solarze wolne czy zawsze ktoś się przypałęta .?

5. W jakim królestwie na solarze najwięcej ludu .?

6. Jakie inne sposoby na zarobek na tamtym serwerze z malą ilością czasu do poświęcenia i grania od początku.?

Daje Like...

sygna_player.gif

Opublikowano

1. Gram od zera kim zagrać ...? - Moim zdanie Mental albo WP

2. Mam do poświęcenia godz. dziennie w weekendy 2 godziny warto .? Od początku ryć .? z taką ilością czasu .? - Warto tylko wiadomo dłużej wszystko bedziesz robić to chyba jasne ;d

3. Ceny dalej niskie jak kiedyś na solar . - Z tego co wiem to chyba tak ;d

4. -

5. -

6. Jakie inne sposoby na zarobek na tamtym serwerze z malą ilością czasu do poświęcenia i grania od początku.? - Metki, eventy, expienie

barcab.png

Pomogłem? daj Lubię to!

Opublikowano

1. Gram od zera kim zagrać ...? - Moim zdanie Mental albo WP 2. Mam do poświęcenia godz. dziennie w weekendy 2 godziny warto .? Od początku ryć .? z taką ilością czasu .? - Warto tylko wiadomo dłużej wszystko bedziesz robić to chyba jasne ;d 3. Ceny dalej niskie jak kiedyś na solar . - Z tego co wiem to chyba tak ;d 4. - 5. - 6. Jakie inne sposoby na zarobek na tamtym serwerze z malą ilością czasu do poświęcenia i grania od początku.? - Metki, eventy, expienie

All ładnie opisałeś,tylko że granie 1h dziennie nie ma sensu.

Np. wchodzisz do game,idziesz na spota ubijesz pare mobków i kończą się potki.

Idziesz po nie i już mineła godzina.

Par7494047.512.jpg

Opublikowano

Mam Wielkie Pytanie chcę zacząć grę w Metin2

Nieopłaca się radzę ci grać na iMetin wszystko szybciej idzie szybciej lvl sie wbija zeczy dropi o tp na metin2 masakrycznie grałem 2 lata tam i miałem tylko 65 lvl ale z przerwami grałem

Opublikowano

@xPalacio . Trochę masz rację ale kusi mnie żeby pograć zacząłem grę i mentalem i czekam na dalsze odpowiedzi .;;p

sygna_player.gif

Opublikowano

1. Gram od zera kim zagrać ...?

2. Mam do poświęcenia godz. dziennie w weekendy 2 godziny warto .? Od początku ryć .? z taką ilością czasu .?

3. Ceny dalej niskie jak kiedyś na solar .??

4 . metki w m1 częstwo na solarze wolne czy zawsze ktoś się przypałęta .?

5. W jakim królestwie na solarze najwięcej ludu .?

6. Jakie inne sposoby na zarobek na tamtym serwerze z malą ilością czasu do poświęcenia i grania od początku.?

Daje Like...

1.Sura wp

2.Nie w takim razie pl to nie dla cb. Polecam privy coś typu Balmora.pl

3.Tak jak z 2010r.

4.Wolne są tylko w nocy

5.Jinno/shinsoo

6.Metiny m1/m2

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

odpusc pl-a z 1h dziennie bedzie lipa jak sie uprzesz to kup sb postac do zabawy ale nie polecam lepije zagraj na jakims privie

Opublikowano

1. Gram od zera kim zagrać ...? Sura WP

2. Mam do poświęcenia godz. dziennie w weekendy 2 godziny warto .? Od początku ryć .? z taką ilością czasu .? Nie od razu Rzym zbudowano więc warto. Powiem Ci tak najlepiej rozplanujesz sobie każdy dzień co będziesz miał robić i stworzysz extra postać.

3. Ceny dalej niskie jak kiedyś na solar .?? Oczywiście i jeszcze spadną.

4 . metki w m1 częstwo na solarze wolne czy zawsze ktoś się przypałęta .? Powiem Ci ,że na ch1 w Shinsoo nikt mi nie ksuł :)

5. W jakim królestwie na solarze najwięcej ludu .? Jinno lecz polecam grę w Shinsoo.

6. Jakie inne sposoby na zarobek na tamtym serwerze z malą ilością czasu do poświęcenia i grania od początku.? Imha/rybki

Daje Like...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...