Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mianowicie : Wymieniłem się z ziomkiem konto , dałem mu konto w lolu 30lv a on mi origin + email . Oszukał mnie ponieważ kiedy chcę wejść na FIFE 13 prosi o pytanie awaryjne a on nie chciał mi go podać mówił ,że nie pamięta . Zdenerwowałem się i usunąłem mu e-mail ... na origin nie mogę zmienić hasła bo pisze ,że trza odpowiedź na pytanie ...

Zabrałem mu konto w lolu i grozi mi policją za to że usunąłem mu e-mail itd. Ma rację może mi coś grozić ? Lepiej oddać mu konto w lolu czy nie ?

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Nie pisz do supportu EA ze ci ukradł konto czy coś wymysł historyjke może sie uda.

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Nie nie o to chodzi po prostu Dałem mu konto league of legends 30lv w zamian za origin z fifa 13 . pisałem do ea ale chcą odpowiedzi na te pytania . Wziąłem mu te konto w lolu a on powiedział ,że jak mu go nie oddam to pójdzie na policję za to ,że usunąłem mu e-mail który dodał mi do origin ... może mi coś zrobić ? może pójść na policję?

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Teoretycznie ty go wkurzyłeś nie potrzebnie usuwałeś e-mail. Oszukałeś go wątpię żeby zagroził ci policją. W ogóle co policja ci zrobi ?

Opublikowano

Nie po prostu oddać mu to konto czy olać go ? bo powiedział ,że jak mu nie dam tego konta idzie na policję ... czy na prawdę jak pójdzie na policje mogę dostać jakąś karę . Usunąłem e-mail z jednej strony bo się zdenerwowałem a z drugiej bo nie wiedziałem jak używać poczy na WP ...

Chcę tylko jedno wiedzieć ! czy może on pójść na policję ?

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

heh grozić to se moze wiesz..... policja raczej z tym i tak nic by nie zrobiła ;)

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

Mianowicie : Wymieniłem się z ziomkiem konto , dałem mu konto w lolu 30lv a on mi origin + email . Oszukał mnie ponieważ kiedy chcę wejść na FIFE 13 prosi o pytanie awaryjne a on nie chciał mi go podać mówił ,że nie pamięta . Zdenerwowałem się i usunąłem mu e-mail ... na origin nie mogę zmienić hasła bo pisze ,że trza odpowiedź na pytanie ... Zabrałem mu konto w lolu i grozi mi policją za to że usunąłem mu e-mail itd. Ma rację może mi coś grozić ? Lepiej oddać mu konto w lolu czy nie ?

Pisz do riotu o odzyskanie kont a;D. Podaj tam kiedy miejwiecej było założone, login, i inne takie, gdzieś był tut na mpc. ;) Odzyskasz 100%:)

fs_pc.png

Opublikowano

PYTAM,czy policja może mi coś zrobić ,że usunąłem mu e-mail ...? bo on mówi ,że idzie na policję jak mu nie dam tego konta w lolu ..

a e-mail dodawał mi do tego origin

@TOPIC - DO ZAMKNIĘCIA WYJAŚNIONE > : Kolesia zablokowałem

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

To znaczy na pewno go oszukałeś ponieważ ty odzyskałeś kondo z lol'a ,a on email nie.

Policja z takiego powodu? Wątpię strata czasu o głupi email.

Opublikowano

Nie oddawaj, to on zawinił. Ty możesz wyjaśnić sprawę , z Policją jeżeli Cie zgłosi, chłopak nie ma szans , to on Cie oszukał nie Ty ;) .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Po pierwsze wydaje mi się, że policja (zwłaszcza polska) nie będzie traciła czasu na jakieś konta w LoL'u, czy innych grach f2p. A po drugie właściwie nie ma w tym Twojej winy, bo Ty zachowałeś się fair, a to tamten chciał oszukać Ciebie. Jak dla mnie powinieneś sprawę zostawić. Jeżeli poda Ci odpowiedź na pytanie awaryjne, wtedy oddaj mu e-maila, proste.

Opublikowano

Po pierwsze wydaje mi się, że policja (zwłaszcza polska) nie będzie traciła czasu na jakieś konta w LoL'u, czy innych grach f2p. A po drugie właściwie nie ma w tym Twojej winy, bo Ty zachowałeś się fair, a to tamten chciał oszukać Ciebie. Jak dla mnie powinieneś sprawę zostawić. Jeżeli poda Ci odpowiedź na pytanie awaryjne, wtedy oddaj mu e-maila, proste.

Ostatnio widziałem artykuł pt "Ukradli mi szamaknę" czy jakoś tak, bo koleś no-life i ukradli mu postać w metinie i się interesowała policja xD

@Topic

Chciał oszukać Ciebie? Ty oszukałeś jego, dobrze mu tak ;_; ma za swoje ;_;

FIFE 13 prosi o pytanie awaryjne a on nie chciał mi go podać mówił ,że nie pamięta

Szans nie ma żeby policja, wojsko, skorumpowany policjant, McDonald i inne osoby byli po jego stronie ponieważ to On pierwszy zaczął. Ty tylko wykorzystałeś jego sposób z oszustwem... ^_^

3t6EGVz.png

Opublikowano

Jeśli się wymieniałeś z nim tak normalnie "siema, wymienimy się" a nie przez jakieś portale do wymian itp. to nic ci nie może zrobić.

Opublikowano

Nie nie o to chodzi po prostu Dałem mu konto league of legends 30lv w zamian za origin z fifa 13 . pisałem do ea ale chcą odpowiedzi na te pytania . Wziąłem mu te konto w lolu a on powiedział ,że jak mu go nie oddam to pójdzie na policję za to ,że usunąłem mu e-mail który dodał mi do origin ... może mi coś zrobić ? może pójść na policję?

Dogadaj się z typem żeby dał ci te hasełka do orgina, a ty mu dasz konto w lolu.

BTW po co on ma iść na policję? Jeśli dawał konto z mailem to nie widzę tego sensu, można stwierdzić że wtedy już mail z orginem był twój i ty mogłeś robić z mailem co chcesz. Dodatkowo typek może napisać do supporu i dostanie orgina z powrotem.

Opublikowano

Wymieniłem się z nim przez Gadu-Gadu ... hasła mi nie chcę dać więc mu nie dam konta a e-mail może za rok odzyskać :D bo mu usunąłem a na WP za rok odzyska . Do zamknięcia .

1370621278-U708240.png

By me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...