Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki kupić procesor

patelacha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będą ci dobrze chodziły gry bo masz kartę graficzną do grania w Mario lub Pac Man'a. Najpierw zainwestuj w jakąś lepsza kartę graficzną, a później w procesor.A tak poza tym to podaj zasilacz.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Kupowałeś składaka na allegro, czy kupiłeś tą gt 630 osobno? Tak jak Kejk mówił na tej karcie pograsz najwyżej w mario.

Jaki masz teraz sprzęt?

Do wymiany ta karta oraz zasilacz. No i broń boże nie kupuj tego składaka z allegro.

Opublikowano

Niestety stara karta się spaliła a GT 630 kupiłem w sklepie. Dlaczego nie brać tej składanki ? I nie każdego stac na takie "wymień to wymień tamto" tak się składa że pożyczam pieniądze u rodziców i przeznaczyłem na kompa 800zł. Oczywiście jestem świadomy że nie będę miał czegoś co każdy by chciał. I nie potrzebuje komputera takiego co ma targać wszystkie najnowsze gry na maxymalnych wymaganiach. W ramach rozsądku .

Opublikowano

Na tej karcie nie wiem czy pograsz na LOW ale spoko. Składaki na allegro mają źle dobrane podzespoły - tego FX'a nie podkręcisz na tej płycie głównej, gdyż ma za słabą sekcję zasilania.

@down

http://www.morele.net/inventory/info/o6ScLB/

Jak już bierz coś takiego, skoro nie zależy Ci na podkręcaniu to nie bierz FX. Wg mnie do gt 630 ten FX to aż za dużo.

No i ten Twój zasilacz niestety bomba bez zegara - nie wiesz kiedy wybuchnie, trzeba wymienić.

W FC3 na low/medium pograsz

Wysłałem GG na pw, tak jak prosiłeś.

Opublikowano

Powiem tak. Nie jestem człowiekiem który się na tym zna. Osobiście interesują mnie silniki motory oraz auta. Nie ogarniam tego a co dopiero podkręcać za to się nie biorę :) Chodzi mi czy z takim składakiem nie będę miał większych problemów że coś nie działa czy coś? Czy ten składak do niczego sie nie nadaje . ?

Czy ten cały zestaw da radę z :

FarCry 3?

Karta GT 630 1024M GDDR5 128B

podasz to tego mojego zestawu jakiś dobry zasilacz? niedrogo?

A i czy ten zestaw co podałeś był by lepszy od tego mojego ??

Opublikowano

Tak, ten zestaw, co podał będzie lepszy i ma już zasilacz (Corsair VS-450w).

Ja jednak zamiast G43 wziąłbym najtańsze B75MA-E33, a zaczął już zbierać na GPU :unsure: .

W FarCry3 na LOW w niskiej rozdzielczości i coś tam ugrasz, aczkolwiek przy większych akcjach możesz spodziewać się spadków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...