Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto w banku dla nieletich.

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 17 lat i przydałoby mi się konto w banku. Czy wiecie czy jakiś bank ma teraz promocję, coś oferuje na start, czy coś?

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

praktyczni każdy bank ma, najlepiej dołożyć do konta rodziców bo bez ich zgody tez konta nie założysz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

ale oni będą wiedzieć, ale chcę własne.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

... Zgodę mam ich pytam gdzie korzystnie o to chodzi...

1374609758-U346826.png
Opublikowano

konto dziecka z reguły powiązane jest z kontem rodziców, założenie konta to tylko 5 minut w banku albo przez internet na stronie się robi

jeśli od podstaw to muszą być rodzice i wypełniać wnioski, pełnomocnictwa itp papiery. sam nawet nie licz ze założysz konto

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

kurde! zrozumcie. Wiem, że rodzice przy tym będą i tak dalej. Mi chodzi czy są jakieś specjalne promocje, które znacie czy cos.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

na co promocje ? nikt nie da ci nic za darmo przy takim koncie

warunki trzeba sobie sprawdzić samemu bo to zależy tylko od wpłat, obrotów na koncie, typu konta

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

W mbanku jest teraz ciekawa promocja, za założenie konta dostajesz koszulke kolorowego :P
składasz wniosek o konto na drugi dzień przyjeżdża kurier, podpisujesz 4 kartki, twój rodzic(ten ktorego podałeś we wniosku) podpisuje jedną i już masz konto ;)

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

ja osobiście w takim "kiosku" mbanku zakładałem izzykonto i nie ma problemów najmniejszych jeden rodzic wystarczy że podpisze papierek i twoje OSOBISTE i PRYWATNE konto już jest.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Ja mam w BZWBK <30. Moge je polecić, wszystkie przelewy/wypłacy z bankomatów są darmowe. Ale jeśli nie masz ukończonej 18stki to bez rodziców chyba konta nie założysz, dodatkowo nie będziesz mógł mieć debetu na koncie. Itp itd.

Opublikowano

Ja też mam 17lat, i konto w iPKO (PKO BP)

Nie polecam tego banku, ponieważ zdzierają i to ostro za każdą wybraną zł z bankomatu jak i z przelewów.

Polecam mBank, izzy konto, na pewno mniej będziesz płacił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...