Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Plugin na restart serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, potrzeba mi pluginu który restartuje serwer do MC. Nie musi nic pisać na chacie, wydawać dźwięków itp, ale ważne 2 rzeczy: żeby działał prawidłowo i dało się skonfigurować co ile ma być restart, oraz żeby działał on na VPS (inne mnie nie interesują!)

Opublikowano

Pisz po polsku, jak już to: "Sam serwera nie możesz restartować?"

I nie nie mogę, nie będę co 6 godzin siedział na konsoli i komend wpisywał, a po za tym pisze wyraźnie że szukam pluginu na to, więc chyba oczywiste że nie będę tego ręcznie robił.

Opublikowano

jesli server na sraftserve to nam masz na pasku odświez i to robi reset a jeśli chodzi o plugin to nie pamiętam nazwy ale nazywał się reset costam

Opublikowano

jawa99 nie pogrążaj się...

Chodzi o serwer MC który stoi na VPS a na VPS'ie masz system linux i uruchamianie serwera poprzez start.sh

Chodzi nam nie odświeżanie na panelku na gotowej stronie tylko plugin obsługujący linuxa albo odpowiednio napisany plik start.sh który będzie ponownie się włączał co xxx godzin obczajasz??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...