Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka porad

legends1010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio nie mam w co grac i dla rozrywki chce sobie pograc w Metina ale mam kilka pytań :

1.Mam Metin2ModPL gdy włanczam ten skrypt który znajduje sie w folderze Metina wlancza mi SIe Metin ale Mod nie działa ( kiedys działał) dlaczego nei działa ? :)

2. Na jakim serwerze zacząć grę ? Raczej chyba na jakimś nowym . Który polecacie ?

3.Czy warto grac dla rozrywki na PLu ? Czy może jakis priv , jesli ppriv to jaki ? :D

Z góry dziękuje za odpowiedzi :)

Opublikowano

Szczerze, tak dla zabawy to możesz sobie zagrać na privku easy. Na plu jeśli nie chcesz sporo tam zostać i trochę się natrudzić grając bez is to nie polecam zaczynać :) Teraz już jest zupełnie zdominowany przez eq 5b itp. Bez wkładania dużego wysiłku albo dużej ilości złotówek nie wyrobisz z eq :)

Jeśli już to Solar - najnowszy serwer.

Opublikowano

Witam ostatnio nie mam w co grac i dla rozrywki chce sobie pograc w Metina ale mam kilka pytań : 1.Mam Metin2ModPL gdy włanczam ten skrypt który znajduje sie w folderze Metina wlancza mi SIe Metin ale Mod nie działa ( kiedys działał) dlaczego nei działa ? :) 2. Na jakim serwerze zacząć grę ? Raczej chyba na jakimś nowym . Który polecacie ? 3.Czy warto grac dla rozrywki na PLu ? Czy może jakis priv , jesli ppriv to jaki ? :D Z góry dziękuje za odpowiedzi :)

1.Jak ci sie wyłącza zainstaluj SP 1 lub 3

2.Solar

3.Zależy czy lubisz sie pomęczyć z hard expem

4.Jak privek to Balmora.pl

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...