Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Serwery priv

bartekb2008

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8.1 EoS i Helios < - ten sam priv (nazwy sub-server'ów) = 2 sub-server'y easy i hard, czyli małe i duże raty

8.1? Tournament = Kiedyś bardzo dobry server

7.4 .. 8.1 Shive = nie wiem czy jeszcze istnieje, kiedys fascynujący server

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

Ja mam problem z Eosem wszystko ściągnołem odpalam launchera wszystko ok,klikam start i... wyskakuje biale okno a w nim napiane Strona,której szukasz jest w tej chwili niedostępna oraz na dole jakieś tam rady,których próbowałem i dalej to samo,mial kotoś podobnie?Prosze o pomoc!

Opublikowano

Ja mam problem z Eosem wszystko ściągnołem odpalam launchera wszystko ok,klikam start i... wyskakuje biale okno a w nim napiane Strona,której szukasz jest w tej chwili niedostępna oraz na dole jakieś tam rady,których próbowałem i dalej to samo,mial kotoś podobnie?Prosze o pomoc!

\

Dnia dziśiejszego został dodany launcher :

http://www.teamhyperion.com/forum/download/file.php?id=26

Skanu nie daje gdyż link pochodzi z str głowej server'a EoS

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

Mam problem z eosem , zainstalowalem itd , wciskam play , i wyskakuje komunikat , wstapil bład z lau... by ktos tam , i na dole pisze , jestes w trakcie pracy i zamknij

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Hyperion team juz od wielu dniu nie funkcjonuje... sciagnniecie dodatkowych launcherow z forum nie pomoze, gdyz orginalna strona Hyperion jest rowniez offline :) a co fajnych privow... Tournament- sciagacie-> w ok. 1gb nastepuje błąd... Hyperion- jak juz wspomnialem- shiva? Prosze... karty +20... co za tym idzie? tylko gra magami... strefy (bardzo denerwujace [jak na priva]) nie chce sie robic oraz to, ze jest tylko 5 TP, ktore oczywiscie musimy zdobyc sami, a co do wiekszosci privow, (wg. mnie) nie ma fajnych... Moim zdaniem nalezy czekac na "wystartowanie" Hyperionu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...