Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Wypowiedź końcowa w aplikacjach na kidmoeeratorów

Baku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od pewnego czasu mogę zaobserwować że ludzie składają po kilka razy aplikacje domyślam się że po części dla tego że nie zawsze GM piszą "Zapraszamy za miesiąc".

Sugeruję żeby każdy GM który się wypowiada a następnie zamyka temat napisał to "Zapraszamy za miesiąc".

Plusy tego by były takie że pewnie mniej osób by pisało następna aplikacje do tego samego działu przed upływem 30dni i mniej kłopotów z dodawaniem do persony i zamykaniem ponownej aplikacji.

Pozdrawiam, Seba.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Za.Może ktoś nie rozumie bo jest nowy na forum i myśli że jak zbije to ma jeszcze raz napisać.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Wiesz... generalnie wszystko jest napisane w informacjach. Jeżeli ktoś tego nie czyta to już nie wina GM-ów, czy administracji. :) Oczywiście mogą dodać dopisek 'zapraszamy za miesiąc', ale odrzucenie aplikacji jest z tym równoznaczne. No chyba, że mamy na myśli sytuację, która miała miejsce wczoraj z tym zbijaniem procent. Tu się zgodzę, że powinno być jasno i wyraźnie napisane, że 'zabij procenty i napisz aplikację za miesiąc'. :)

Opublikowano

Wiesz... generalnie wszystko jest napisane w informacjach. Jeżeli ktoś tego nie czyta to już nie wina GM-ów, czy administracji. :) Oczywiście mogą dodać dopisek 'zapraszamy za miesiąc', ale odrzucenie aplikacji jest z tym równoznaczne. No chyba, że mamy na myśli sytuację, która miała miejsce wczoraj z tym zbijaniem procent. Tu się zgodzę, że powinno być jasno i wyraźnie napisane, że 'zabij procenty i napisz aplikację za miesiąc'. :)

Chodzi mi głównie że jeśli ktoś jest nowy to nie zawsze czyta podpięte tematy :P .

I właśnie dlatego chciałbym aby takie coś weszło bo często to widać że ktoś składa 2 raz aplikację nawet tego samego dnia jak zbije te procenty czy tam napisze parę tutów lub po kilku dniach , więc to i jest utrudnieniem dla GM bo muszą dodać do persony i jeszcze zamknąć temat oraz utrudnieniem dla użytkowników bo trafiają na persone, więc by było lżej i GM i użytkownikom ;)

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Chodzi mi głównie że jeśli ktoś jest nowy to nie zawsze czyta podpięte tematy :P .

I właśnie dlatego chciałbym aby takie coś weszło bo często to widać że ktoś składa 2 raz aplikację nawet tego samego dnia jak zbije te procenty czy tam napisze parę tutów lub bo kilku dniach więc to i jest utrudnieniem dla GM bo muszą dodać do persony i jeszcze zamknąć temat oraz utrudnieniem dla użytkowników bo trafiają na persone więc by było lżej i GM i użytkownikom ;)

Ale od tego są podpięte tematy, żeby je czytać. :) Poza tym ktoś, kto zgłasza się na Kid'a musi mieć już jakiś staż na forum i zakładam, że miał sporo czasu na zapoznanie się z informacjami. ;) Jestem jedynie za tym, aby dobitnie pisać 'zbij procenty, wróć za miesiąc', bo samo 'zbij procenty' może się dla niektórych równać z przepustką do wcześniejszego złożenia kolejnej aplikacji.

Opublikowano

Ale od tego są podpięte tematy, żeby je czytać. :) Poza tym ktoś, kto zgłasza się na Kid'a musi mieć już jakiś staż na forum i zakładam, że miał sporo czasu na zapoznanie się z informacjami. ;) Jestem jedynie za tym, aby dobitnie pisać 'zbij procenty, wróć za miesiąc', bo samo 'zbij procenty' może się dla niektórych równać z przepustką do wcześniejszego złożenia kolejnej aplikacji.

No właśnie o to też po części mi chodzi, ale co za różnica czy gm napisz zbij procenty czy zwiększ aktywność i tu i tu brak "Zapraszamy za miesiąc"

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Kandydat powinien spędzać wszystkie wymogi. Dzaiła zasada 3 działów, wiec jak dla mnie nie trzeb tego wprowadzać jako obowiażku.

Opublikowano

Mało osób trafia na persone, teraz są tam tylko 4 osoby, ale nawet jak kilka osób mniej trafi na persone to będzie dobrze.

TAK.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

W sumie przeważnie piszą, żeby napisać za miesiąc/dwa , w szczególności Antix.

Maxymalny czas to 1 miesiąc więc jakie 2 miesiące ? weź wyjdź.

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

@UP Raczej tak nie powinien się zachowywać KidModerator do użytkowników forum. A co do tego : "Maxymalny czas to 1 miesiąc więc jakie 2 miesiące ?" Skoro nie wierzysz podaje Ci tu parę tematów w których było tak napisane : http://www.mpcforum.pl/topic/892291-metin2-kidmoderatorw/ http://www.mpcforum.pl/topic/888262-kidmoderator-minecraftxthecytrus/ http://www.mpcforum.pl/topic/884227-kidmod-minecraft-gonz4les/ itd...

@down

"I napisz za... " Czyli, że może napisać, ale przy okazji ma się poprawić. Zresztą mówiłem tutaj o tym, że jednak piszą "za miesiąc/dwa" O nic więcej :) .
Ale nie chcę spin, więc na Twoją opinie także patrze, i uważam, że możemy zakończyć dany konflikt. ;)

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

@UPRaczej tak nie powinien się zachowywać KidModerator do użytkowników forum. A co do tego : "Maxymalny czas to 1 miesiąc więc jakie 2 miesiące ?" Skoro nie wierzysz podaje Ci tu parę tematów w których było tak napisane :http://www.mpcforum.pl/topic/892291-metin2-kidmoderatorw/http://www.mpcforum.pl/topic/888262-kidmoderator-minecraftxthecytrus/http://www.mpcforum.pl/topic/884227-kidmod-minecraft-gonz4les/itd...

Cytuję:

Masz 108 postów, to zdecydowanie za mało jak na taki dział jakim jest MC. Popracuj z 2-3 miechy i wtedy napisz.

Popracuj ! a nie napisz aplikację czytaj uważnie ...

GM nie chodzi o pisanie aplikacji tylko poprawienie się w np aktywność.

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Na nie!

Po co to ma być skoro kid *powinien znać regulamin forum/lokalny działu do którego składa aplikacje + do tego regulamin działu na aplikacje na kidow.

Jeszcze raz na nie.

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Raczej GM'owie starają się pisać tego typu formułki, a nawet jeśli nie, to obowiązkiem użytkownika jest zapoznanie się z regulaminem.

NIE.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...