Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Dlaczego Jestem Niby LowSkill

FrizzEX-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka połowa Forumowiczów tutaj nazywa mnie

Noskill jak ja to lubie

Nie kręć takiego gówna

Dlaczego mam być low skillem ? to jest tylko filmik że nie udało mi sie na kręcić dobrego fragmentu to nie musze być odrazu low skillem niech sie udzieli

Bebson

Opublikowano

Właśnie dlatego cię tak nazywają, ponieważ sami nie potrafią zagrać i nagrać lepiej. Innym wyjaśnieniem jest to, że campisz, albo używasz CQB.

Po prostu ich lej, albo dodaj do listy Ignorowanych .

9368_gold.png

Opublikowano

Właśnie dlatego cię tak nazywają, ponieważ sami nie potrafią zagrać i nagrać lepiej. Innym wyjaśnieniem jest to, że campisz, albo używasz CQB.

Po prostu ich lej, albo dodaj do listy Ignorowanych .

CQB Używałem bo wypadło z paczki na 7D

Opublikowano

Jeżeli używasz duali bądź Orthusów bądź całą grę campisz w 1 miejscu i czekasz na choćby 1 killa to nie dziw się że cię właśnie tak nazywają bo dla mnie grać i campić bądź grać z dualami to też jest no skill i czasami sam tak nazywam ludzi.Jeżeli natomiast grasz z CQB bądź scampiłeś bo miałeś 10 20 30 hp to spoko olej to bo np moim zdaniem CQB to nie jest lowskie trzeba ogarniać mam na perma nie ogarniam i rzadko zdarza mi się tym grać :)

Opublikowano

Wyjaśnienie jest proste: zazdroszczą Ci. Irytuje ich, że padają od takich jak Ty (nie potrafią sobie z nimi poradzić). Olej ich. Możesz campić jak masz 100hp, używać min lub speca i turretów. Co za problem? Na mnie z góry na dół wołają hacker i kickają z co drugiego rooma, nawet jak się "oszczędzam". Zawsze jakoś Cię będą nazywać, więc spokojnie. Niech sobie płaczą i hejtują:)

Opublikowano

To, że ktoś Cie hejtuje to nie znaczy, że jest low skillem. Po prostu: Nagrywasz filmiki ze snajpą, a jest dużo osób, którzy tak robią i po prostu nie wydajesz się taki dobry jak inni. Każdy ma jakiegoś skilla, dopiero zaczynasz więc za jakiś czas ten skill Ci wzrośnie.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

bebson mówi że jestem najlepszym sniperem w każdym jego klanie ;D

ja nigdy nie campie nigdy nie chciał bym mieć orthusuw dual scorpionów na perma gram Play4Fun Nie Pay2Win

Opublikowano

Bo nie jesteś za dobry a myślisz że jesteś zajebisty ;)
i jak ktoś ci mówił że mu się nie podoba tak kulturalnie to ty np. "weź ty kurwo zamknij ryj i zrób lepsze" więc zaczeli cię hejtować ;D

Btw@
ja mam ci skilla zazdrościć? BUHAHAHHAHAHAHAH

Opublikowano

patrząc na opinię innych, daleko nie zajedziesz.

jeśli lubisz to co robisz, to rób dalej, zawsze jakiś "hejt" się znajdzie.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jeśli dodajesz filmik, to chcesz się dowiedzieć co inni o tym filmie sądzą, po to się dodaje filmiki żeby przyjąć opinię, takie chwalenie za zwykłe "gówno" to mogło być w przedszkolu, gdzie narysowałeś jakieś bazgroły, ale i tak pani Ci wpisała 6 i powiedziała, że to jest ładne, ja myślę, że nie jesteś takim dzieckiem, więc stać Ciebie na coś lepszego, jak już wspomniałem jest opinia pozytywna, jak i negatywna. Omek te Twoje durne tłumaczenie, że jak ktoś niby hejtuje, a tak naprawdę dzieli się opinią, przedstawmy to na takim przykładzie, idę do pizzeri, zamawiam pizzę, no i kelner przychodzi z tą pizzą, a ja zauważam że jest przypalona, no to idę do tego "kucharza", i przedstawiam mu swoją opinię, a On mówi, "jeśli Ci nie smakuje, to zrób sobie sam lepszą", a to nie tak działa - ja idę do pizzeri by zjeść coś dobrego, tak samo wchodzę na youtube by coś pooglądać, ale jak widzę, jakieś durne efekty w Vegasie, fragmovie żałosny, no to odechciewa się od razu oglądać. No to teraz pytanie, po co komentować? bo jeśli koleszka wstawia film do poddziału Media, no to chce dostać opinie, a ja jak już mówiłem opinie dzielą się na pozytywne jak i negatywne.

Druga sprawa, jeśli się nie umie grać, to bierze się jakiś fragmovie z yt i się go przerabia, albo jak już na siłę się kręci te dwa kille na krzyż, to niech sobie sam autor pomyśli, czy to jest dobre? bo jeśli pomyślimy sobie na pierwszy rzut oka, że to jest chujowe, to ono takie jest, i próbujemy nakręcić coś innego, a nie myślenie "to jest chujowe, ale może napiszą, że to jest fajne i dobre", bo jeśli chce się robić coś dobrze, to trzeba się poświęcić temu, a nie na odpierdziel robić, jak chce się zmontować jakiś ciekawy montaż, no to czyta się jakieś tutoriale, ew. radzi się innych montażystów, o jakieś wskazówki.

Opublikowano
jeśli lubisz to co robisz, to rób dalej, zawsze jakiś "hejt" się znajdzie.

Dokładnie, a tak na pocieszenie powiem Ci że w tym dziale kilka lat temu ostry hejt szedł na mnie z tytułu że jestem chujowym grafikiem ;) A teraz ? Ludzie walą po prostu dzwiami i oknami abym im sygny robił, rób co to robisz, mimo hejtu a kiedyś może i nawet najlepszy się staniesz ;) Powodzenia.

Opublikowano

lol dlaczego akurat ja o.O:D

Lenny zawsze ma dobre rady, miej w dupie opinie innych i rób to co lubisz

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

miałeś coś dobrego powiedzieć zobaczysz drugi raz na 1vs1 tym razem zmontuje dobrze

i mała rada, jak już nagrywasz to wycinaj od razu akcje, a nie że idziesz przez pół mapy i dopiero strzelasz, trochę gustu...

Opublikowano

FrizzEX- Nie przejmuj się że tak na ciebie wołają :) Zazwyczaj wołają to ci co nie mogą cię zabić :)

czyli obrałeś lepszą taktykę od nich.

Z tego co mówicie to ja mam Perm CQB i gram tym , Oraz mam Duale i też gram. i Wali mnie to jak mnie nazywają :)

tylko tyle że ja nie Campie nigdy tego nie robiłem i nie będę.

Dla mnie brak szacunku mają ludzie co non stop padają i wszędzie miny rozstawiają to jest porażka na małych mapach :)

GirL_B4SS.png
Opublikowano

Miny to jak broń więc ty masz CQB ja biore miny i też moge powiedziec ze mam wysrane na twoje gadanie ;d

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Opublikowano

FrizzEX- Nie przejmuj się że tak na ciebie wołają :) Zazwyczaj wołają to ci co nie mogą cię zabić :)

czyli obrałeś lepszą taktykę od nich.

Z tego co mówicie to ja mam Perm CQB i gram tym , Oraz mam Duale i też gram. i Wali mnie to jak mnie nazywają :)

tylko tyle że ja nie Campie nigdy tego nie robiłem i nie będę.

Dla mnie brak szacunku mają ludzie co non stop padają i wszędzie miny rozstawiają to jest porażka na małych mapach :)

Tak tylko, że my hejtowali film (a tak właściwie nie hejtowali, tylko oceniali), a nie jego, my nie mówimy że słabo gra, tylko oceniamy jego montaż, a to czy ma kd 0.10, czy 2.00 to nas to wgl. nie interesuje. I nie mów mi proszę, że hejtują Ci co nie mogą nikogo zabić, bo tak nie jest, bo tak jak już powiedziałem oceniamy jego montaż, a nie jego grę.

Opublikowano

Jeśli film jest dobrze zrobiony to nawet skilla nie trzeba(albo chociaż trochę) to jest wszystko ok. Może i masz tam jakiegoś skilla ale filmów nie obrabiasz zbyt dobrze. Pamietaj: "Hejterzy są wszędzie". Ja do nich nie należe;x Pobaw się troche w sony vegasie, jakieś efekty i już się o wiele lepiej ogląda.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jak ktoś Ci tak powie, wyzwi go na pojedynek 1o1 z zasadami esl albo po prostu nie przejmuj się takimi sprawami.

Nie trzeba od razu pisać temat na forum jak jakiś maniak =x

btw..

Dekored prześledz swoje posty w jego tematach a zobaczysz czy jesteś hejtem :>

76561198090890807.png

Opublikowano

siemka połowa Forumowiczów tutaj nazywa mnie

Noskill jak ja to lubie

Nie kręć takiego gówna

Dlaczego mam być low skillem ? to jest tylko filmik że nie udało mi sie na kręcić dobrego fragmentu to nie musze być odrazu low skillem niech sie udzieli

Bebson

To Twój tata? xD

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...