Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Początek przygody z Cabalem.

Gość Equ.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar zacząć grać w Cabala, przynajmniej do czasu gdy wyjdzie Cabal 2. Czym dobrze zacząć? Jakiś poradnik do początkowych misji? (robie te misje w pierwszym miescie, biegam po tych NPC'tach i przy jednym w misji nie mogę nic zrobić) i ogólnie jakieś najlepsze porady.

Opublikowano

Rób sobie po kolei questy, bo dają i kasę, i exp wystarczający. Na tym się na razie skup. Eq nie kupuj - wystarczy to, co dostaniesz z questów oraz wydropione. Chętnie odpowiem na konkretne pytania :) (może z misją uda się pomóc)

#don't care

Opublikowano

Zaraz podam dokładną nazwę NPC'ta i napiszę co tam piszę, bo za nic nie mogę ogarnąć co mam u niego zrobić.

Opublikowano

Cabal nie wymaga tak bardzo j angielesko ,ale jeśli masz problem w google możesz znalezc liste questów+co w nich zrobić.Zazwyczaj są to questy idz tu i tam(od npc do npc)

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Opublikowano

Już rozwiązałem problem z NPC'tem, textury mi się zbugowały i pokazywało okienko wgl. innego NPC'ta, ponowne uruchomienie zadziałało.

z Angielskim nie mam problemów.

Jeszcze jedno pytanie, wykonałem wszystkie questy do 4lvl i teraz nie ma już żadnych, co mam robić? gdzie pójsc? gram FA

Opublikowano

Aha czyli zwykły exp na mobach też jest alternatywą. Dobra, nie pomyśałem tak, dzieki za pomoc.

Opublikowano

Przede wszystkim rób dostępne questy, a mobki bij tylko wtedy, gdy brakuje Ci expa do lvla przy braku questów. Jeszcze Ci się expienie zdąży znudzić później :P

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...