Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CSerwerek COD MOD 501 lvli and Only DD2/INF

akon122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jak najbardziej godny polecenia. Gram na nim od kilku dni i jestem bardzo zadowolony. Na serwerze mili gracze, jest z kim pogadać i fajnie pograć. Na forum miła atmosfera, przyjemna administracja oraz moderacja. Zapraszam na Only DD2 :] Może się spotkamy.

Opublikowano

R

Robisz nowe konta aby sobie pisać opinie?

A jeśli to gracze to także nie wbije bo tyle błędów w ich opiniach że aż się boję pomyśleć ile mają lat

Z dzieciakami nie gram ;p

Pomogłem? Wejdź w ten lin :http://adf.ly/UT4D5, poczekaj 5 sekund i przewin dalej - Dzięki :)

Opublikowano

R

Robisz nowe konta aby sobie pisać opinie?

A jeśli to gracze to także nie wbije bo tyle błędów w ich opiniach że aż się boję pomyśleć ile mają lat

Z dzieciakami nie gram ;p

A to nasza wina ze gracze nie maja kont na tych forach?Człowieku ogarnij się i myśl racjonalnie ;)) Nie wbijaj przecież nikt Ci nie karze :P

remii.png

Opublikowano

Nie POLECAM prawie cala topa na WH lata.

ja jestem na 3 miejscu top15 i jakoś nie widze żeby ktokolwiek z listy był odpalony. jesteś słaby po prostu.

Serwery są godne uwagi, przydałoby się troche lepszych graczy (skillowo) Ogólnie to dobry ping (20-25ms na upc 20Mbit/s) na dobrym hostingu, ciągle ulepszany i poprawiany, admini nawet ogarnięci. Wbijać i grać. Jak ktoś mnie zbije to szacunek :D

Opublikowano

Obawiałem się dzieci biegających i krzyczących WH WH!

Ale o dziwo ich nie spotkałem

Serwer daje radę, bez premki też coś da się ugrać ;d

Cofam wcześniejsze i polecam ;p

Pomogłem? Wejdź w ten lin :http://adf.ly/UT4D5, poczekaj 5 sekund i przewin dalej - Dzięki :)

Opublikowano

Zmieniam zdanie, serwera nie polecam w żaden sposób, jak wyżej koledzy piszą, topka na WH, admini nie ogarnięci, nic z tego nie robią Wielki - i nie polecam na jego wejscie.

Opublikowano

Obawiałem się dzieci biegających i krzyczących WH WH!

Ale o dziwo ich nie spotkałem

Serwer daje radę, bez premki też coś da się ugrać ;d

Cofam wcześniejsze i polecam ;p

No a jednak widzisz dało się :P :) Rekrutacja otwarta...:)

Zmieniam zdanie, serwera nie polecam w żaden sposób, jak wyżej koledzy piszą, topka na WH, admini nie ogarnięci, nic z tego nie robią Wielki - i nie polecam na jego wejscie.

Pisze to 13 letnie dziecko które straciło admina ponieważ go nadużywało ;) Przykład zabrali dziecku lizaka i?Płacz ;/

Zapraszamy na forum jak i serwery warto ;:))

remii.png

Opublikowano

Jesli myslicie, ze robienie nowych kont na MPC i wypisywanie komentarzy pozytywnych wam coś da. To się mylicie.

Nie wejdę, elo.

bpfn.png

Opublikowano

Jesli myslicie, ze robienie nowych kont na MPC i wypisywanie komentarzy pozytywnych wam coś da. To się mylicie.

Nie wejdę, elo.

Czytaj ze zrozumieniem mistrzu :)) Wyżej pisze

"A to nasza wina ze gracze nie maja kont na tych forach?Człowieku ogarnij się i myśl racjonalnie ;)) Nie wbijaj przecież nikt Ci nie karze :P"

Na forum mamy link do reklamy no i nowi gracze się wypowiadaja :) Wbij na forum czy serwer i zobacz czy jest możliwe żeby Ci wszyscy co tu pisali znajdowali się na serwerze :) Myślenie na poziomie.Pozdrawiam

remii.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ZA CO ADMINIE KOCHANY DAJESZ WARNY ? TO JEST WYRAZANIE OPINI LAMUSIE .. NIE WIEM CO ZA CZLOWIEK BIERZE TAKICH LUDZI NA MODóW ...

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...