Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pomyślna Instalacja - brak pliku

XFragsHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Gdy instaluję plugin TrapCode (przyjmijmy że trial ale wiemy jak jest) wybieram z listy 3 ważne dla mnie... "pluginy". Jednym z nich jest TrapCode Starglow a drugim TrapCode 3d Stroke . Oprócz tego wybieram jeszcze TrapCode Particular. Dobra, wybrałem te pluginy! Klikam Submit, instaluje się (nie pyta o położenie Adobe After Effects) i wszystko przebiega pomyślnie. Zatem wchodzę do AAE (CS6) a tam niespodziankaaaa. Mam jedynie plugin TrapCode Particular!

Co zrobiłem:
- na początek wybrałem opcję remove z instalatora. Usunąłem te pluginy i znów je zainstalowałem tyle, że bez TrapCode Particular. Co się okazało? Nie mam wtedy żadnego TrapCode!
- odinstalowałem i zainstalowałem AAE

Info:
- Podczas instalacji wybieram z listy AAE CS6 więc na 100% błędu nie ma
- W folderze plugins AAE jest folder TrapCode a w nim plik "pluginowy" o nazwie Particular (gdzie reszta?)
- Za każdym razem gdy włączę AAE wyskakuje błąd (brak odp.) z Media Core'em ale jakoś nie przeszkadza w korzystaniu z innych pluginów i w ogóle programów.

Może ktoś pomóc? Ma ktoś ten plik "pluginowy" do Starglow i 3d Stroke?

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...