Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SM warto kupić ?

FeHnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was pytanko odnośnie Smoczych Monet. Jak każdy wie wygrałem licytacje Sury WP <3 Solar (lv nie podam ) i postać jest kobietą, no mi to nie za bardzo odpowiada tak więc pisze ten temat czy jest sens ładować 100zł PaySafeCard na zmianę płci ( 525SM - 199 = 326SM zostaje ) czy lepiej za te 100zł kupić yangi na allegro ( 10kk = 5.6zł ) = 180kk.

Czy w ogóle nie inwestować w grę. No bo jak jest kobieta jako postać to ani zbroi nie widać na niej bo przeważnie każda taka sama :P

PS. Czy lepiej by było kupić przepustki do V2 je sprzedawać ? 200k zarobku by było jakbym sprzedawał 1szt 1kk a chodzą po 2kk :D czyli razem 400kk. Do tego dochodzi jeszcze z 400SZ

PS2. Nie wiem czy nie zrobiłem błędu z tym kupnem konta bo dałem za nie 60zł a tu patrzę że zrobił bym sobie nowe konto kupił 525SM i miał ok 200-300kk na EQ.

Za każdą sensowną odpowiedz +

Opublikowano

Przepustek z ISu nie mozna sprzedawac. Ostatnio probowalem, ale lipa nie da sie. Ja osobiscie nie wydawalbym na zmiane plci to bez sensu, no chyba ze masz szamanke buffke, albo za duzo kasy to tak. A w yangi to zalezy, jesli na tej postaci nie masz za dobrego eq do dropu i expa, to jak najbardziej kup yangi. Chociaz to tez jest ladowanie duzej kasy w gre. Ja wydalem na ta gre dosc duzo... ( nie zaluje ) :-P

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

Ale to co nie można sprzedawać przepustek z IS-a ?

To dobrze bo ja tu już mało co sie nie wkurzyłem bo za 100zł miałbym 200-300kk ;P

Opublikowano

Ja pobowalem i nie moglem, moze sie to zmienilo

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

Nie przejmuj się płcią SM wydaj na rozwój postaci typu pd lub zwoje egzo na skille :-)

Opublikowano

Lepiej jest sobie kupic lepsze eq za yangi niz zmieniac plec . Mozesz przeciez pisac ze jestes chlopakiem. Eq jest wazniejsze pozatym ludzie cie kojarza po nicku

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Lepiej to sobie stwórz nową sure WP.

Pisałeś ze to 38, a to szybko nadrobisz, konia w 11dni zrobisz i tyle

eq przełozysz. Te 100zł mozesz przeznaczyc na kupno yang na allegro

Z IS nic sie nie oplaca kupowac aby to sprzedac

Opublikowano

Nie wiem jakie masz konto na PL, ale jeżeli zaczynasz i chcesz zainwestować to najlepszą drogą byłoby zakupienie ekwipunku/postaci czy też yangów na Allegro, a nie na Item Shop na PL'u. Myślałeś może nad prywatnymi serwerami, bo myślę że jeżeli zaczynasz warto byłoby zagrać na serwerach takich jak Tiveria/Balmora/Ravia .

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Tzn EQ mam dobre i lepszego mieć na ten lv nie można ;P Co do tematu all + dzięki za pomoc, pozdrawiam.

PS. Temat do zamknięcia

Opublikowano

Nie wydawaj kasy na to nie oplaca sie.Co ci to da ze zmienisz z babki na goscia?Bedziesz stowe w plecy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...