Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] pbdobot sie rozlacza

Senthinel Prime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy wam tez pbdo sie w kolko wylacza? co jakis czas rozlacza konto i wyskakuje cos takiego:

Received negative pong ping answer (p88). Make sure you have only one pbdo process running with your forum user details.
jakas rada na to??

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

teraz już dobrze dziala, wskazówka masz forum, tam jest wszystko opisane

no tak srednio dobrze;/ a to daj inka do tego opisu

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

no to to juz ja widzialem ale gdzie ty masz tam wyjasnione jak to naprawic??

Więcej info na priv.

Opublikowano

No własnie? Nawet sam jd napisał że coś skopsali z tą nową wersją. Niby tam ktoś pisał żeby hasło zmienić ale to nie w tym jest problem. Mi pochodzi z 20 minut i też się wywala.

silvertcsax.gif

Opublikowano

u mnie było to spowodowane taskiem, z mieniłem na inny task i wszystko śmiga, nie wiem spróbujcie

beka z ciebie;d

juz dziala normalnie przynajmniej mi i to od wczorajszego wieczora a nie zadne spowodowane taskiem;d

Więcej info na priv.

Opublikowano

@up pozdro dla cb, jak zmieniłem task i wszystko działalo normalnie -.-

Może zmiana tasku zbiegła się z naprawieniem błędu?

Co do tematu, to ja też tak mam, ale mi bota wywala średnio co 12h. Przez ostatnie 2 dni chodzi dobrze, więc może już koniec tych błędów.

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...