Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z myszką

damianovy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zakupiłem nowy komputer w 2012 w grudniu z nowa klawą oraz myszką. Na samym początku z myszka bylo ok , ale od 2-3 tygodni zaczynaja sie problemy.. Gdy nacisne raz na lewy przycisk myszy np na aplikacje to automatycznie mi sie otwiera , tak jakbym nacisnal x2 ,a jestem pewny,ze nacisnalem 1 raz..Tak samo w przegladarce naciskam raz lewy przycisk myszy,zeby cofnac do poprzedniej strony , automatycznie cofa mnie o 2 strony.... Jest to wkurzajace.. i moje pytanie jest takie ,czy to problem ustawien myszki,czy myszka sie psuje ? Oczywiscie tak z myszka nie jest cały czas ,ale z 50% klikniec razowych jest x2 Klikniecie myszy. Myszka USB z firmy HP jak i cały komputer Z GÓRY DZIEKI ZA ODP

23hma2r.png

Opublikowano

Podaj mi model myszki i czy masz jakieś dodatkowe opcje do tej myszki np . w pasku zadań jakieś dodatkowe ikonki związane z myszką . Możesz też zrobić tak : panel sterowania --> mysz --> blokada kliknięcia --> zaznacz : Włącz funkcję blokade kliknięcia . Jeżeli nie pomoże zmień myszke ;)

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...