Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

e-papieros

CvS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja używalem takiego tańszego, bolalo mnie to że dymek byl slabszy niż tego oczekiwałem.
Co do wkładów - jak dużo palisz to wystarczy na jeden dzień, jeżeli palisz mniej na dwa. Oczywiscie polecam kupno płynu, bo wymiana kartridża po opróżnieniu mija sie z celem/

f.png

Weteran
Opublikowano

1 szt starcza na 1 dzień jak dużo palę czy całe 10 ?

Dlaczego jak opróżnię cały katridż to tak trudno włożyć nowy, a może polecasz coś droższego, ale nie za drogiego ;p

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Ja polecam Ci przejście się do pierwszego lepszego C.H. gdzie są stoiska z takowymi cacuszkami i za 100zł kupisz w miare fajną zabaweczke. Używam właśnie takiej już ponad 5 miesięcy i jedyne co w niej wymieniłem to grzałke, oraz ustnik na troszeczke wygodniejszy :) Jeżeli chodzi o liquidy to mi 10 ml starcza na 5-6 dni, zależy to tylko i wyłącznie od tego czy dużo palisz (przy zwykłych papierosach wychodziło mi 36zł na owe 6 dni, a w tym przypadku jedyne 19 zł :)).

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

Ogladalem ze TVN Turbo , sprawdzal typek ( nie pamietam jak on sie nazywa ) e papierosy, od 100 do chyba 400 zl, mowil ze pali i zaden z tych papierosow mu nie pomogl, wrocil do zwyklych papierosow. Ale nie na kazdego to bedzie dzialac

Jak juz kupywac to kupic cos to za wieksza kwote 100-200 zl, bo takie badziewie jak kupisz za 1 zl to wezmiesz pare buchow i sie skonczy, tak mi sie wydaje. Po 2 nie wiem czy to ma takie same wlasciwosci jak fajka za te 100-200 zl

Sam mam zamiar kupic e papierosa ale w granicach tak jak pisalem 100-200 zl, bo z moimi plucami juz jest ciezko i musze zucic te dziadostwo ;d

Opublikowano

Z własnego doświadczenia powiem Ci, że lepiej dozbierać. Takiego lepszego e-papierosa znajdziesz za około 40 zł, więc to nie jest jakaś ogromna kwota. A różnica przy paleniu jest bardzo duża. :)

Specjalista
Opublikowano

Nie kupuj tego e-papierosa, to jest jakiś bubel. Szukaj takiego do 100zł, a nie za 5zł.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Ten e-papieros to szrot od chińczyków, kolega miał i po 2 dniach się zepsuł. Kup takiego za 50-70zł napełnianego olejkami. Jeden olejek kosztuje 10-15zł a wystarcza na tydzień.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej gdybyś zakupił droższy, wiem coś o tym bo moja babcia miała i ten tańszy to takie gówno za przeproszeniem było.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

250-300zł to papieros wieczny kuhwa nic więcej nie potrzeba

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

lepiej uzbierać i kupić porządny sprzęt, bo w tych tanich gównienkach zaraz Ci się zniszczy grzałka, albo cos innego. Nie warto. Poszukaj po stoiskach w centrach handlowych i porządnych sklepach internetowych z e-papierosami :)

2lp4zo.jpg

Opublikowano

Polecam ci E-Papierosa firmy Monacco. Są bardzo dobre, nie paliłem ale mój Ojciec je ma, i są naprawde dobre.

dwa_e-papierosy.JPG

. .

Opublikowano

Kup coś porządnego bo jak kupisz chińskie gówno , to się zepsuje po tygodniu

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Lepiej uzbieraj sobie więcej i kup lepszego.
Sam w domu miałem identyczny model który pokazałeś i na prawdę był BEZNADZIEJNY.

Zepsuł się po dwóch tygodniach.

Pozdrawiam

thebigshowsignaturebyth.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...