Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Prywatny dział DarkOrbit

Gość Pan Szymek

ANKIETA  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? za?

• Tak
      6
    • Nie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cóż, swego czasu była taka sugestia
http://www.mpcforum.pl/topic/377617-nowy-undergroundowy-dzial-darkorbit/

Dział został dodany, nawet dobrze prosperował przez krótki moment, jednak Mounthains dodawał każdego, kto napisał do niego na PW. Więc coś takiego nie miało sensu. I nie chodzi tutaj o dział dla osób z rangą kidmoderatora i wyżej, ale o zaufanych użytkowników, którzy wnieśliby coś i jednocześnie nie wynosili informacji.

Opublikowano

Jestem na tak, mam tam sobie jakiegoś buga, może znany, może nie. Podzielę się nim, ale ten dział musiałby być dla naprawdę zaufanych

Na tak

Opublikowano

Była już kiedyś omawiana kwestia działów prywatnych i doszliśmy do wniosku, że albo coś jest dla wszystkich, albo dla nikogo.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Była już kiedyś omawiana kwestia działów prywatnych i doszliśmy do wniosku, że albo coś jest dla wszystkich, albo dla nikogo.

A jednak są takie działy :D

76561198001815076.png
Opublikowano

Tylko, że co pewien czas ktoś wstawia jakiegoś buga do gry a po kilku godzinach albo 2-3 dniach ten bug nie działa i potem płacz w dziale.

Jestem na TAK.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Tylko, że co pewien czas ktoś wstawia jakiegoś buga do gry a po kilku godzinach albo 2-3 dniach ten bug nie działa i potem płacz w dziale.

Jestem na TAK.

Myślisz że te bugi tylko na mpc się pojawiają ?

76561198001815076.png
Opublikowano

Jestem na TAK.

Zazwyczaj po resecie czyli bug nie ma prawa istnieć nawet 24h

Tak, ale to forum jest obserwowane przez twórców tej gry

Zazwyczaj usuwają je przez MPC ewentualnie e*vp :)

Opublikowano

Było kilka bugów tylko na mpc, ewentualnie później ktoś skopiował dalej.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Jestem na tak, mimo, że tam nie przebywam. Tylko trzeba być ostrożnym komu ufacie, bo można się na tym nieźle przejechać. W każdym dziale powinno być takie coś jak "nazwa działu" private. Jest to dział do komunikacji oraz przedstawiania ciekawych rzeczy ew pomysłów na konkursy etc.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

A jednak są takie działy :D

Z tego co pamiętam to takie działy praktycznie są dla kidmoderatorów i w górę w celu komunikacji przy moderacji danego działu :).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Z tego co pamiętam to takie działy praktycznie są dla kidmoderatorów i w górę w celu komunikacji przy moderacji danego działu :).

Teraz to tak ale kiedyś miały szersze zastosowanie.

76561198001815076.png
Opublikowano

Dla wszystkich.

Dla wszystkich tak, ale wszystkich zaufanych, a nie jakieś sobie nowe userki co mają po kilka postów. Sytuacja jest trudna, nie ma takiego buga, który został tu wstawiony żeby działał do dnia dzisiejszego.

Opublikowano

Chociaż rzadko zaglądam do działu dark orbit jestem na tak ponieważ się im to przyda.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Dla wszystkich tak, ale wszystkich zaufanych, a nie jakieś sobie nowe userki co mają po kilka postów. Sytuacja jest trudna, nie ma takiego buga, który został tu wstawiony żeby działał do dnia dzisiejszego.

I na jakiej zasadzie ludzie do tego działu będą przydzielani?

76561198001815076.png
Opublikowano

I na jakiej zasadzie ludzie do tego działu będą przydzielani?

Stażu, reputacji, wiedzy.
Opublikowano

Nie, po co to? Żeby był tam 1 bug skopiowany pewnie z innego forum?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...