Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Aimbot Microvolts

zacha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

peter założysz się ? :)

Z tego co mi wiadomo i posiadam jest jeden hack idzie na nim zarobić mp jak i unli gold trackera z eventu wielkanocnego (bardzo dobry meele). Do rzeczy hack nosi nazwę yyy nie ma nazwy, potocznie nazywają go "Boss hack", o co w nim chodzi ? Działa na zasadzie zabicia bossa jednym celnym strzałem w "zielone oko" Sam się na tym nieźle wybiłem i wykoksiłem, polecam ;)

Łapaj!

@

A co do tematu aimbot nie istnieje, istnieje natomiast płatny hack (w hacku który jest w powyższej paczce) radar hack, działa na zasadzie radaru z gry. Nie wiem ile się płaci mi to nie potrzebne :D Refleks jest, cel też... nic więcej nie potrzebne mi do gry! :D

Opublikowano

Aimbot istniał, lecz już niedziała po aktualizacji. Był darmowy. Nowy raczej nie powstanie bo autor(dudewat12) nie chce niszczyć gry. Zapraszam do przejrzenia moich tematów może znajdziesz jakiś hack do mv dla siebie. Pozdro.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...