Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Windows

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiego windowsa najlepiej zainstalować na taki komputer

2 GB Ram

ATI Radeon HD3800 512 MB Ram

Intel core 2 quad q6600

I jeszcze jak usune wszystkie dane z wszystkich partycji to co mam pierwsze ze sterownikami zrobić?

Opublikowano

Mój komputer ma gorsze parametry (wyjątek: karta graficzna) i wydajność może być. U ciebie pewnie wydajniejszy by był. Dużo daje samo przetestowanie systemu, zainstaluj XP, Vista (akurat nie polecam), 7 lub 8 i wybierz najlepszy dla ciebie. Zapisz sobie instalki sterowników na pena i potem sobie zainstalujesz. Proponuje ci zainstalować XP-ka

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

UP

.... MegaFacePalm & no comment

Zainstaluje windows 7 ultimate 64 bity ale co ze sterami bo ja usuwam wszystko z kompa żeby był dysk jak ze sklepu

i problem ze sterownikiem do karty sieciowej bo mam |realtek pcie gbe family controller| i jak wchodze na strone realteka i na ten sterownik to tam nie wiem co wybrać :/ http://www.realtek.com.tw/products/productsView.aspx?Langid=1&PNid=7&PFid=10&Level=3&Conn=2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...