Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Da się? Da się !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta z bronze V to jeszcze nie problem . Zobaczysz silvera według mnie są tam gorsze niedojeb.. ( porównując bronze z silverem oczywiście ;p ) Ale i tak gz ciężko z tego wyjść ;p

Opublikowano

Ta z bronze V to jeszcze nie problem . Zobaczysz silvera według mnie są tam gorsze niedojeb.. ( porównując bronze z silverem oczywiście ;p ) Ale i tak gz ciężko z tego wyjść ;p

Silver ? Na silverze jest poziom w porownaniu z tym, co sie dzieje na gold 2

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

a czemu ma sie nie dac? boze przeciez braz>gold przechodzi sie jak nozem przez maslo, po prostu nie umiecie grac i tyle placzki

Czemu ma się nie dać? A znasz logike połowy forum ? Większość myśli , że przegrywa przez noobów w teamie , co jest nieprawdą . Rozumiem sytuacje , gdy masz totalnego niefarta i przegrywasz 5 pod rząd z powodu afk'a . A po goldzie niby nie jest łatwo? Wydaje mi się , że wyjscie z KAŻDEJ ligi to kwestia czasu . :) Dziękuje za gratulacje i pozdrawiam . Dodam , że szukam osoby do duo z silver'u lub brązu ;)

Opublikowano

Brawo, kiedy dostałem bana wymaksowałem jedno konto z b5-b1, a drugie b5-b2. Jak grasz na wyższym poziomie, i jesteś tego świadomy że grasz lepiej, na luzie wyjdziesz. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Wy tak gadacie ze latwo .... a wiecie dlaczego latwo? Bo wy akurat wiecie co robic w pewnych sytuacjach i jak oraz "jak szybko" zareagowac.

To jest właśnie wasze elo hell gdzie mieszaja sie ludzie co np: ogladali streamy i wykorzystuja zagrania lepszych graczy lub maja lepsze "ogarnięcie" a znajdą sie i tacy co ledwo wiedza która postac co robi w grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...