Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Porównanie laptopów

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam do wyboru 2 laptopy, różnica w cenie wynosi 500 zł i zastanawiam się czy warto dokładać :

samsung 350VSC-S09PL

a

Acer Timeline U M3-581TG NX.RYKEP.00

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Odpuście sobie takie "puste" wypowiedzi, które tak na prawdę nie wnoszą nic do tematu.

Wiele czynników przemawia za Acerem, jednakże chciałbym dowiedzieć się czy warto dopłacać tyle pieniędzy, oraz jak wygląda różnica w wydajności

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Chyba chodziło Ci o model (samsung): 350V5C-S09PL ;) Sam mam tego laptopa i jak chcesz to mogę ci pare rzeczy napisać o nim

Teraz do wyboru: Więc tak; W samsungu otrzymujesz:

Procesor i5 3210M

Radeon HD 7670M 2 GB

OS Windows 8 64 bit

A w acerze:

Procesor i3-2367M (kiepsko)

NVIDIA GeForce GT 640M 1 GB

OS Windows 7 Home Premium

Wybrałbym samsunga, bo jego max. zegar wynosi 3,1 Ghz i nie wiem jak z grafiką, ale radoen ma 2 GB (wiem, że nie patrzy się na jej pamięć), ale pewnie przyda się na przyszłość. W dodatku w samsungu można rozbudować pamięc do 8 GB albo chyba 16 GB oraz czytałem, że ktoś wstawił do tego laptopa wydajniejszą kartę graficzną ;) Bierz samsunga, ale na pewno dasz go pierw na gwarancję, bo u mnie jest tak:

Skrzypią klawisze

Podczas zamykania klapki ekranu słyszać wyraźne strzelenie

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...