Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy na tym laptopie pójdą te gry?

Fanatyczny *_*

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten laptop ma dwie karty graficzne. Jedna to ten intel, a druga to Radeon HD 7670M.W grach korzysta z tego Radeona. A jeśli chodzi o gry to powinny pójść. Myślę że na średnich powinno chodzić. Na yt masz filmy z gier z tą kartą graficzną.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie: Czy tego laptopa http://www.amazon.de/Dell-Inspiron-15R-5520-Notebook-Radeon/dp/B009PWWT44/ref=sr_1_194?s=computers&ie=UTF8&qid=1364160290&sr=1-194 możecie pomóc mi znaleźć na stronie www.otto.de? Bo moja siostra ma tam stałe konto i lepiej sie zamawia. Nie musi być ten sam laptop, ale najlepiej te same parametry ;/ I normalna karta graficzna ;> Z góry dzięki jeszcze raz.

Opublikowano

Za dużo masz kasy? To mi prześlij , bo ja muszę za 300 złoty/mieś. jeść. Jak to student. Kup części do pc'ta, pierdol laptopy .

@offtopic

Odświeżyłem ci , już się tak nie męcz :P

21515.jpg

Opublikowano

Jak to do dupy ? ;o Na YT tez widzialem Assassin's Creed III na tej karcie. Wiec mi wystarczy.

W zasadzie GT630m jest na podobnym poziomie co 7670m, więc bierz tego który ci sie bardziej podoba. I tak z ciekawości się spytam, czemu chcesz akurat 6GB ramu?

Opublikowano

znając życie połowy gier wymienianych nawet nie uruchomisz na tym laptopie w dobrej rozdzielczości i fps przynajmniej w granicach ok 20-30

opcja gry na minimalnych wymaganiach jak ci tak strasznie pasuje to kupuj

to ze pisze iż jakaś gra działa na danym laptopie nie znaczy wcale że działa tak samo jak na komputerze, ona się URUCHOMI W MINIMALNYCH przynajmniej na laptopie, a czy da się w nią w ogóle grać to już osobny problem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Sweet Jesus, ten pierwszy laptop jest dobry, ale moja siostra nie kupi z Allegro ;/ Najlepiej otto.de

Najbardziej zależy mi , aby na takim laptopie grać w AC III ;>

I nawet 8 gb ram o_O :D

Opublikowano

No dobra, powiedzmy że wykluczam AC 3 i chce kupić ten: http://www.otto.de/Acer-V3-771G-53236G75Maii-Notebook-439-cm-173-Zoll-Intel-Core-i5-750-GB-SATA/shop-de_dpip_AKL10020479116/?ArticleNo=551850&CategoryName=sh35525682#lmPromo=la,1,hk,sh4324595,fl,z5_s1_Art_text,fz,DV_551850

Czy na tym zadziała:

GTA IV

Assassin's Creed Revelations i poprzednie części

Sniper Elite V2

Skyrim

;>

Z wymagań wychodzi że Revelations zadziała, GTA IV też. Do Sniper Elite za słaby procesor, a Skyrim chyba też, ale nie wiem jak na laptopy.

Opublikowano

No dobra, powiedzmy że wykluczam AC 3 i chce kupić ten: http://www.otto.de/Acer-V3-771G-53236G75Maii-Notebook-439-cm-173-Zoll-Intel-Core-i5-750-GB-SATA/shop-de_dpip_AKL10020479116/?ArticleNo=551850&CategoryName=sh35525682#lmPromo=la,1,hk,sh4324595,fl,z5_s1_Art_text,fz,DV_551850

Czy na tym zadziała:

GTA IV

Assassin's Creed Revelations i poprzednie części

Sniper Elite V2

Skyrim

;>

Z wymagań wychodzi że Revelations zadziała, GTA IV też. Do Sniper Elite za słaby procesor, a Skyrim chyba też, ale nie wiem jak na laptopy.

GTA IV - tak

Asasyny - tak

Sniper Elite v2 - nie wiem

Skyrim - tak

Oczywiście nie na wysokich, ale bez problemów te gry pójdą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...